ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

lifehub-esotera-therapeutiki-11

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

 

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Συχνά ο κόσμος ρωτά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Εσωτέρα Θεραπευτική και στο σύστημα που λέγεται REIKI ή ανάλογα θεραπευτικά συστήματα στα οποία ο θεραπευτής λειτουργεί σαν αγωγός. Από την περιγραφή που έγινε ήδη φαίνεται ότι ο νους και η διαδικασία διοράσεως χρησιμοποιούνται ενεργά. Ενώ παράλληλα συνδέονται το κέντρο κεφαλής και το κέντρο της καρδιάς και διατηρείται εσωτερική ευθυγράμμιση με την ψυχή.

Σαν μαθητές της Εσωτερικής Σοφίας γνωρίζουμε ότι δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του νου και στην προσπάθεια να γίνουμε διανοητικά προσανατολισμένα άτομα. Αυτό είναι απαραίτητο μια που ο ανώτερος νους είναι ο δημιουργικός παράγοντας, επιτρέποντάς μας να γίνουμε συν – δημιουργοί στη λυτρωτική θεραπευτική διαδικασία.

Η χρησιμοποίηση αυτή του νου κάνει όλη τη διαδικασία πιο δυναμική και δημιουργική από ότι θα ήταν αν ο νους λειτουργούσε σαν παθητικός αγωγός.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην θεραπευτική δημιουργούμε εκ νέου το σώμα ή και την προσωπικότητα και σε ευρύτερη κλίμακα δημιουργούμε ξανά το πλανητικό περιβάλλον.

Η δουλειά στην οποία συνεργάζονται ακόμη και ασυνείδητα όλοι οι μαθητές ή άτομα που υπηρετούν είναι λυτρωτικής μορφής.

Στην Εσωτέρα Θεραπευτική δίνουμε νέα υπόσταση στις αιθερικές ενέργειες οι οποίες παρέχουν το καλούπι ή το σχεδιάγραμμα για την υγεία του φυσικού σώματος και για την μεταβίβαση όλων των ενεργειών από τα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Ως εκ τούτου, αν και όπως αναφέρθηκε αναλαμβάνουμε το έργο αυτό εν όσο βρισκόμαστε σε διαλογισμό, δραστηριοποιούμε επίσης το νου για να βάλουμε διάγνωση και χρησιμοποιούμε την ενόραση για να δουλέψουμε με τις ενέργειες. Όπως είπε ο DK

«η θεραπεία δεν είναι αποτέλεσμα μιας έντονης επίκλησης του θείου ούτε διάχυσης αγάπης μόνο και έκφρασης κάποιου ασαφούς μυστικισμού, αλλά της τελειοποίησης μιας ακριβούς επιστήμης επαφής, εντύπωση, επίκλησης καθώς και της κατανόησης του λεπτοφυούς μηχανισμού του αιθερικού σώματος»

 

Συνεχίζεται …

Στο επόμενο, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

photo kaleidosoul

 

Judy Jacka – Στερώπις

Μετάφραση ομιλίας

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image