Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

FOTINI

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινάμε με ένα μικρό αρθράκι, τροφή για σκέψη και προβληματισμό που όμως θα έχει πρακτική σημασία και εφαρμογή στην καθημερινότητά μας, επιθυμώ γιατί πιστεύω ολόψυχα στην ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι αυτό που πιστεύουμε, αυτό και πρέπει να ζούμε και να δημιουργούμε ως προσωπική μας πραγματικότητα, γιατί μόνο έτσι θα είμαστε εν ειρήνη με τον Εαυτό μας, γεγονός που πιστεύω πως είναι το ζητούμενο για όλους.

Αν είναι πράγματι και το δικό σας θα χαρώ να κάνουμε τη στήλη μας διαδραστική και να συζητάμε με σχόλια κι παρατηρήσεις, τι αποκομίσαμε από την εφαρμογή σε εβδομαδιαία βάση της <<συμβουλής της εβδομάδας>> και φυσικά αν συμφωνούμε, πού και πού όχι.

Xρήμα, όλοι το θέλουμε όλοι το ζητάμε, σαν την πολύφερνη νύφη που της τάζουν πολλούς γαμπρούς. ποιος θα την πάρει, ποιόν θα διαλέξει. Στα προηγούμενα χρόνια έχω ακούσει και έχω κάνει χιλιάδες συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, στα πλαίσια της πνευματικής αναζήτησης, διότι οι πνευματικές συζητήσεις καταλήγουν και αυτές πού αλλού, στο θέμα των ημερών, αιώνα, οριακού σημείου στην αλλαγή των εποχών, δηλαδή στο ΧΡΗΜΑ.

Έχω γράψει ένα άρθρο περί της χρήσης του χρήματος ως μέσω αποδυνάμωσης των ανθρώπων και πριν από λίγο έξυνα τρία ξυστά γιατί χρειαζόμουν κάποια χρήματα.

Συμπέρασμα για την απαρχή της εβδομάδας :

Αναγνωρίζω τον Εαυτό μου ως την πηγή κάθε αφθονίας , όπως αναγνωρίζω και καθένα από όλους τους άλλους το ίδιο, αναγνωρίζω ότι όλοι είμαστε άφθονες υπάρξεις, μία εκδήλωση της οποίας είναι το χρήμα, ως προϊόν συμφωνίας συναλλαγής στον Πλανήτη Γη το έτος 2014 και μόνο, αναγνωρίζω ότι ως μία από τις δυνάμεις στον Πλανήτη αυτή τη στιγμή μου παρέχει τη δυνατότητα της μετακίνησης, της ελευθερίας και της απόλαυσης κάποιων αγαθών, κάποιων βασικών κάποιων όχι τόσο βασικών.

Αναγνωρίζω ότι η ενέργεια της αφθονίας είναι άλλο πράγμα από το χρήμα και είναι απόρροια της συνειδητοποίησης του ποια είμαι και πώς λειτουργώ σύμφωνα με αυτήν την συνειδητοποίηση.

Αναγνωρίζω τον Εαυτό μου ως Αγάπη, Νοημοσύνη και Θέληση και ως τέτοια ύπαρξη δεν υποδουλώνομαι σε καμία δύναμη΄, όπως και να ονοματίζεται αυτή, διότι γνωρίζω ότι ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!