ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

lifehub-seminaria-81

 

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

Εκπαίδευση Tong Ren Pet & Συμπεριφορισμός 
για την απόλυτη ευζωϊα των ζώων σας.

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη, τον Γαβριήλ Φωτόπουλο, Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου Tam Healing System σε Ελλάδα & Κύπρο & με τη συμμετοχή της Marilyn Peters, ειδικός συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 3 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση του θεραπευτικού συστήματος Tong Ren Pet & Συμπεριφορισμός για την απόλυτη ευζωϊα των ζώων σας.

Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου αφορά την εφαρμογή θεραπειών για την ανθρώπινη αλλά και των ζώων σωματική, συναισθηματική, πνευματική και ψυχική υγεία

Λίγα λόγια για το Tong Ren

Το Τong Ren, αποτελεί θεραπευτική μέθοδο του Tam Healing System. Συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου κάτι για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο, εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς με την εφαρμογή του, παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων, ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.

Ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Αποτελεί μία θεραπευτική μέθοδο η οποία εφαρμόζεται σε ανθρώπους και σε ζώα όπως ο σκύλος, η γάτα, το άλογο.

Οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι τα ζώα έχουν παρόμοιους μεσημβρινούς και αντανακλαστικά σημεία με τον άνθρωπο.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται, όταν η ενέργεια (qi ) στο σώμα κυκλοφορεί ανεμπόδιστη.

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από φυσικά μπλοκαρίσματα τα οποία με τη σειρά τους διακόπτουν τη φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα qi, η οποία δεν είναι άλλη από τον βιοηλεκτρισμό τον οποίο χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία σε κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας.

Όταν ένα ζώο είναι άρρωστο, υπάρχει μια ανισορροπία ή η παρεμβολή στη φυσιολογική ροή της ενέργειας Qi.

Το Tong Ren ψάχνει να απελευθερώσει αυτά τα μπλοκαρίσματα επαναφέροντας στο σώμα τη φυσική του ικανότητα να αυτοθεραπεύεται ακόμα και όταν η ασθένεια είναι χρόνια, εκφυλιστική ή και φαινομενικά ανίατη.

Ο practitioner του Tong Ren, στέλνει θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου, καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς.

Η θεραπευτική ενέργεια (qi) από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία συχνά αναφέρει ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο.

Οι practitioner του Tong Ren εφαρμόζουν θεραπεία σε συγκεκριμένα σημεία σε ένα μοντέλο με ένα ελαφρύ μαγνητικό σφυράκι, συγκεντρώνοντας το συνειδητό τους νου σε σημεία τέτοια που ανταποκρίνονται στα μπλοκαρίσματα του θεραπευόμενου.

Το ρυθμικό και με συγκεκριμένη συχνότητα χτύπημα παράγει μια σύνδεση μεταξύ του υποσυνειδήτου του θεραπευτή και των σημείων τα οποία αντιδρούν στο χτύπημα στο σώμα του ασθενή με στόχο το ξεμπλοκάρισμα.

Εφαρμογές

– Σε όλα τα ζωτικά όργανα
– Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού
– Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη
– και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο
– DNA όπως παθογόνα βακτήρια, δημιουργία όγκων
– ( καρκίνο)
– Ορμονική εξισορρόπηση
– Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
– Εξισορρόπηση και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης
– Συναισθηματική Διαταραχή
– Απελευθέρωση των ενεργειακών (τσάκρα) από
– μπλοκαρίσματα

Η αληθινή φύση του ζώου: Η απόκτηση της ισορροπίας

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε ότι χρειάζεται για να προσφέρετε σε ζώο υπό την προστασία σας, μια ήρεμη και ισορροπημένη ύπαρξη στον ανθρώπινο κόσμο στο οποίο ζει. Ο κόσμος μας είμαι ξένος για τα ζώα και πολλές φορές εκφοβιστικός.

Για να αισθάνεται καλά, λοιπόν, μέσα στην καθημερινότητα μας πρέπει να εκπληρώνονται όλες του οι βασικές βιολογικές και ενεργειακές του
ανάγκες, αναλόγως με το είδος του (θα εστιάσουμε στον σκύλο και στην γάτα).

Επιπλέον είναι απαραίτητο να υπάρχει ανοιχτό πεδίο επικοινωνίας για την ανεμπόδιστη και ξεκάθαρη ανταλλαγή της πληροφορίας. Προσφέροντας του όλα αυτά θα έχετε ένα πιο συναισθηματικά, ψυχολογικά, και ενεργειακά ισορροπημένο και ικανοποιημένο ζώο το οποίο συνεπώς θα έχει ενισχυμένο
ανοσοποιητικό σύστημα με λιγότερες πιθανότητες να ασθενήσει.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

1. Τις βασικές βιολογικές ανάγκες τους και πως να τους τις παρέχετε, ανάλογα με το
DNA τους.

2. Τον ενεργειακό τους κόσμο

Τις δυνατότητες και ανάγκες τους
Την ενεργειακή ανατομία τους

3. Πως να διευρύνετε την επικοινωνία μαζί τους:

Την γλώσσα του σώματος και την κατανόηση των συναισθημάτων τους
Την διαισθητική επικοινωνία και πως να συνδεθείτε και να επικοινωνήστε ενεργειακά με ένα ζώο

4. Στρες και πόνος

Πως επηρεάζονται από το στρες μας, πως το διαχειρίζονται
και πως το δείχνουν.

Πώς ξέρουμε ότι πονάνε

Ημ/νία και Διάρκεια Σεμιναρίου :

Κυριακή 3 Απριλίου 10:00 πμ – 18:00 μ.μ

Κόστος Σεμιναρίου : 100 ευρώ

Για όσους είναι ήδη Tong Ren Practitioners το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι συγκατοικούν με κάποιο ζώο καλό είναι να φέρουν και μία φωτογραφία του

Το κόστος του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνει τα εργαλεία εφαρμογής της θεραπείας (βελονιστικό κουκλάκι, μαγνητικό σφυράκι).

Το κόστος των Εργαλειών Εφαρμογής Θεραπείας είναι 70 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο χώρο μας

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κέντρo Συμβουλευτικής,Ψυχοθεραπείας & Συμπληρωματικών Θεραπειών Esofos Center

Μακρυγιάννη 4 – Καλύβια Θορικού Αττικής

Δυνατότητα μεταφοράς από τη στάση metro – προαστικού Κορωπίου προς το χώρο μας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε επικοινωνείστε στο 6972944137 ή στο 22990 49556 για να δηλώσετε συμμετοχή

Για επικύρωση της συμμετοχής προαπαιτείται μια προκαταβολή των 30 ευρώ.

Οργάνωση Σεμιναρίου Κέντρο Esofos

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!