Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

Συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη και την ερμηνεία του μέσω της εσωτερικής αστρολογίας.

Η πορεία της ψυχής τα εμπόδια και ο δρόμος της, τεχνικές διαλογισμού, ενδυνάμωση του εσωτερικού θηλυκού, δουλειά με τα αρχέτυπα και πώς αυτά αναγνωρίζονται στον αστρολογικό μας χάρτη, η θηλυκή και η αρσενική μας πλευρά. Βιωματικές ασκήσεις εξισορρόπησης, μέθοδοι αυτογνωσίας και ποιες είναι οι κατάλληλες και γιατί.

Όλοι μας σπαταλάμε χρόνο και κυρίως χρήμα τα οποία και τα δύο είναι μορφές ενέργειας προκειμένου να οδηγηθούμε στην γνώση του Εαυτού , είναι σοφότερο να παρακολουθήσουμε αυτά που περισσότερο μας ταιριάζουν.

Ένας Κριός δεν είναι δυνατόν να μην βάλει κάποιου είδους σωματικής άσκησης στην αυτογνωσία του, και ένας Ιχθύς δεν είναι δυνατόν να μην ασχοληθεί με το ψυχόδραμα ή τη μουσικοθεραπεία.

Αυτά και άλλα παρέχει ένας Σύμβουλος Αυτογνωσίας, και μία συνεδρία για αρχή.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

Εργαστήρι Αυτογνωσίας «Γίνε ο Ήλιος Σου»

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!