ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ

lifehub-apopseis-141

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ

Το μέλλον δεν είναι εξασφαλισμένο για κανέναν.
«Και πίστευε στον εαυτό σου».


Ίσως να υπάρχουν μέρες που όταν ξυπνάς το πρωί, τα πράγματα να μην σου έρχονται όπως θα τα ήθελες. Όλα να αρχίζουν και να εξελίσσονται στραβά και ανάποδα. Τότε είναι που θα πρέπει να συνεχίσεις, λέγοντας στον εαυτό σου ότι θα βελτιωθούν.

Υπάρχουν φορές που οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν. Μην σταματάς, μην κολλάς. Συνέχισε το ταξίδι σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, την κρίση σου και τις απόψεις σου. Οι γνώμες των άλλων δεν καθορίζουν την πραγματικότητά σου.
Θα υπάρξουν προκλήσεις, εμπόδια και αλλαγές στην ζωή σου και από σένα εξαρτάται τι θα δεχτείς και τι απορρίψεις.

Κράτα το πηδάλιο συνεχώς προς το λιμάνι που θέλεις να πας. Οι στιγμιαίες τρικυμίες και οι αέρηδες δεν θα πρέπει να σε σταματούν, να σε αποθαρρύνουν και να σε γυρίζουν πίσω. Μέσα από την πάλη, όταν διασχίσεις φουρτούνες και κύματα, τότε είναι που γίνεσαι καλύτερος, δυνατότερος και χαλυβδώνεσαι.

Έτσι όταν έρχονται τα πάνω κάτω, να θυμάσαι ότι μπορείς να ξαναβρείς την πορεία σου, την ισορροπία σου και τις δυνάμεις να ξεπεράσεις την μπόρα.

Τίποτα αξιόλογο και σπουδαίο δεν γίνεται εύκολα. Τα θαύματα είναι σπάνια, γιατί γίνονται δύσκολα. Αλλά αυτοί που πιστεύουν στον εαυτό τους και είναι προετοιμασμένοι να αντέξουν και στα δύσκολα, αυτοί είναι που φτάνουν στον προορισμό τους και ζουν τη ζωή που θέλουν και ονειρεύονται.

Συνέχισε. Πίστευε στα όνειρά σου και στον εαυτό σου. Έχεις μεγαλείο μέσα σου. Έχεις αστείρευτες δυνάμεις. Μάθε να τις ενεργοποιείς


Καθημερινή έμπνευση, δύναμη, βελτίωση. Για να μην χάνεις τίποτα, κάνε μας φίλο σου. 
https://www.facebook.com/successmentor.gr/

 

Γιάννης Α. Αραχωβίτης
Success Mentor – Speech Coach- Top Performance Trainer
www.SuccessMentor.gr

photo Anagenis

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο