ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ «DeVita – Cosmo»

 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ «DeVita – Cosmo» 

Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού.

Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά.

Η συσκευή DeVita-Cosmo, η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς Deta, συντελεί στην απομάκρυνση της κούρασης, στην αντιμετώπιση του εκνευρισμού μίας δύσκολης ημέρας ή απλά στη βελτίωση της διάθεσής μας.

 

Η συσκευή παρουσιάζει ριζικά νέα προσέγγιση για την πρόληψη των προβλημάτων της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.

Πολλές επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως η επιδερμίδα είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να κατανοήσουμε πολλά από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε.

Πολλοί από εμάς έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε έναν άρρωστο άνθρωπο με την πρώτη ματιά.

Όταν η επιδερμίδα ενός ατόμου φαίνεται κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, ξερή με έλλειψη ενυδάτωσης, η ερεθισμένη σε κάποια σημεία αυτό είναι σημάδι πως κάτι στον οργανισμό μας δεν πάει καλά.

Η συσκευή DeVita-Cosmo καταπολεμά την κούραση, αντιμετωπίζει τον εκνευρισμό και βελτιώνει την διάθεση μας παρέχοντας καλύτερη υγεία και ευεξία.

Το εξάρτημα Quantum είναι αυτό το οποίο κάνει την διαφορά στην συσκευή, αφού πρόκειται για την συσκευή DeVita-Ritm με επιπλέον το καλώδιο με το ειδικό φως και πλέον με 20 προγράμματα θεραπείας!

 

Μείνετε νέοι με την συσκευή DeVita-Cosmo

Η συσκευή αναλαμβάνει την επαναφορά των οργάνων στην φυσιολογική τους λειτουργία και παράλληλα το Quantum αναλαμβάνει να εξαλείψει τις διάφορες ατέλειες που έχει δημιουργήσει στην επιδερμίδα η μη σωστή λειτουργία κάποιων από τα όργανα.

Ο συνδυασμός της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας και παράλληλα της Quantum θεραπείας επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα.

Η συσκευή διαθέτει 20 πλέον προεγκατεστημένα προγράμματα και δεν επιδέχεται επαναπρογραμματισμό.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες και αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο φάσμα ασθενειών.

Μαζί με την συσκευή υπάρχει ένα βιβλίο οδηγιών χρήσεως στα Ελληνικά το οποίο θα σας βοηθήσει με την συσκευή.

 

Υγιές δέρμα μέσα από την συσκευή DeVita-Cosmo
Η συσκευή DeVita-Cosmo είναι υπεύθυνη για μία τεράστια σειρά θεραπείας ασθενειών, οι σημαντικότερες αυτών είναι η λείανση των ρυτίδων, η τόνωση του προσώπου, η ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος, καθώς και βελτίωση λειτουργίας ζωτικών οργάνων όπως το ήπαρ, το στομάχι, τα νεφρά, η σπλήνα, το πάγκρεας και ο θυρεοειδής αδένας.

Επαναφέρει σε άψογη λειτουργία το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

Η συσκευή τέλος διαθέτει μία σειρά προγραμμάτων για την βελτίωση της όρασης τα οποία θα σας αφήσουν έκπληκτους με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν.

 

Συσκευή DeVita-Cosmo, υγεία και ομορφιά

Πρόκειται για μία συσκευή με εκπληκτικές δυνατότητες η οποία δεν πρέπει να λείπει από κανέναν.

Συνδυάστε την υγεία με την ομορφιά, δείξτε άμεσα ομορφότεροι και πιο υγιείς.

Με τη βοήθεια της συσκευής «DeVita – Cosmo» από την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος σας και ταυτόχρονα να κάνετε κοσμετολογικές εφαρμογές.

 

Αναλυτικά τα 20 προγράμματα ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας που βοηθούν στην πρόληψη και θεραπεία διαφόρων ασθενειών:
1. Δέρμα χωρίς ρυτίδες
2. Τόνωση προσώπου
3. Υγεία των γυναικών
4. Υγεία των ανδρών
5. Λειτουργία του ήπατος
6. Ζήσε αρμονικά
7. Ρύθμιση της λειτουργίας του στομάχου
8. Πέψη
9. Κυκλοφοριακό σαν ρολόι
10. Ενίσχυση των νεφρών
11. Θυρεοειδής
12. Καρδιοαγγειακό σύστημα
13. Λειτουργία της σπλήνας
14 Το κλειδί της ζωής
15 Καλή όραση
16 Καθαρό δέρμα
17 Ωραία μαλλιά
18 Περιποίηση των χεριών
19 Πρόσωπο χωρίς ατέλειες
20 Τρυφερές φτέρνες

 

Η ομορφιά λοιπόν είναι ουσιαστικά ένα κομμάτι της υγείας μας αφού αρκετές ασθένειες αφορούν το δέρμα μας, το βασικό βέβαια κομμάτι είναι η ψυχολογία μας αφού όταν κάποιος νιώθει όμορφος αυτόματα αισθάνεται και πολύ καλύτερα.

Οι δυνατότητες της συσκευής είναι ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου , πραγματικά ότι κι αν γράψουμε σε λίγες γραμμές, θα είναι εξαιρετικά λίγο.
Η συσκευή αυτή είναι κάτι το εξαιρετικό και θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτήν για εβδομάδες.

Τις πραγματικές δυνατότητες ακόμα και όσοι την χρησιμοποιούν δεν τις έχουν ανακαλύψει έχουμε όμως εντυπωσιαστεί με αυτά που βλέπουμε ανάμεσά μας να συμβαίνουν.

Ακόμα και εμείς πιστεύαμε ότι τέτοια αποτελέσματα μόνο με νυστέρι και μέσω της πλαστικής χειρουργικής θα μπορούσαμε να δούμε. Εδώ μιλάμε για μία εντελώς φυσική μέθοδο χωρίς τον ελάχιστο πόνο η οποία ουσιαστικά βοηθά τον οργανισμό να λειτουργεί σωστά όπως πρέπει.

 

ΣΥΣΚΕΥΗ DeVita-COSMO !!!!!!!!
Η συσκευή DeVita-Cosmo διαθέτει την λύση για έναν μεγάλο εφιάλτη τόσο των ανδρών αλλά ακόμα περισσότερο του γυναικείου φύλλου. Οι ρυτίδες λοιπόν είναι κάτι το οποίο ανησυχεί πολλούς από εμάς ειδικότερα μετά τα 40.

Ο τρόπος ζωής αλλά και η ποιότητα του δέρματος του καθενός και το ιστορικό του είναι τα κύρια στοιχεία εμφάνισης των ρυτίδων.
Μία ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι, με κρέμες, φάρμακα, ενέσεις κολλαγόνου να προσφέρουν μία εφήμερη λύση που περισσότερο δημιουργούν μία πελατιακή σχέση.

Διαρκώς πρέπει να αγοράζουμε νέες κρέμες και να επισκεπτόμαστε ξανά τον πλαστικό μας για νέες επεμβάσεις δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο.

Η συσκευή DeVita-Cosmo είναι σε θέση να κάνει αυτή την λείανση των ρυτίδων ενεργοποιώντας τον ίδιο τον οργανισμό.

Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας κάνοντας τα αποτελέσματα άμεσα και μόνιμα.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι εξαιρετικά απλή.

Πώς από την εμφάνιση του προσώπου μπορούμε να υποθέσουμε την κατάσταση της υγείας του ανθρώπου;
1. Η ελαστική επιδερμίδα του προσώπου είναι σημάδι υγείας του σώματος.
Η χαλαρή επιδερμίδα είναι ένδειξη πρόωρης γήρανσης, που μπορεί να προκαλείται από διαταραχές του μεταβολισμού ή ασθένειες του γαστρεντερικού συστήματος.
2. Η επιδερμίδα που κρέμεται στα μάγουλα και στα ζυγωματικά αποτελεί ένδειξη προβλημάτων της ουροδόχου κύστης.
3. Το πρησμένο πηγούνι και ο λαιμός κάτω από το σαγόνι παραπέμπουν στα προβλήματα της λειτουργίας των νεφρών.
4. Το διπλωμένο και ζαρωμένο δέρμα στα μάγουλα συνιστούν ένδειξη παθήσεων του στομάχου και του παγκρέατος.
5. Η ρυτίδα κατά μήκος του πιγουνιού μπορεί να συσχετίζεται με την απόφραξη της χοληδόχου κύστης, τη μείωση της ηπατικής λειτουργίας, τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης ή των γεννητικών οργάνων.
6. Η ξερή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα στα ζυγωματικά και τα μάγουλα καταδεικνύει ενδεχόμενη κακή λειτουργία του ήπατος ή αρχικό στάδιο γαστρίτιδας.
7. Το γενικό πρήξιμο του προσώπου παραπέμπει στις ασθένειες της καρδιάς.
8. Το περιοδικό μούδιασμα στο πιγούνι μας προειδοποιεί για τις ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
9. Η διόγκωση της μύτης ή η εμφάνιση στη μύτη αγγειακού δικτύου όπως και το χαλαρό δέρμα στη μύτη με κοκκινωπή απόχρωση συνιστούν ενδείξεις αρχομένης πνευμονοπάθειας ή παθήσεων του παχέος εντέρου.
10. Οι βαθιές ρυτίδες που δημιουργούνται από τα ρουθούνια της μύτης προς τις γωνίες των χειλιών σηματοδοτούν ενδεχόμενη μείωση της λειτουργίας ή την παθολογία των οργάνων του γαστρεντερικού συστήματος, καθώς και πεπτικά προβλήματα.
11. Οι ρυτίδες που δημιουργούνται από τα ρουθούνια της μύτης προς σαγόνι, καταδεικνύουν ενδεχόμενο γαστρικό έλκος, γαστρίτιδα με υψηλή οξύτητα των γαστρικών υγρών, κολίτιδα, εντεροκολίτιδα και δωδεκαδακτυλικό έλκος.
12. Οι ρυτίδες στο άνω χείλος, που διαγράφονται παράλληλα με το χείλος, προειδοποιούν για την έναρξη γυναικολογικών παθήσεων.
13. Οι πεσμένες γωνίες των χειλιών και οι ρυτίδες στις γωνίες του στόματος, που συνεχίζουν προς το πηγούνι, είναι σημάδι γαστρίτιδας με μηδενική ή χαμηλή οξύτητα των γαστρικών υγρών ή παθήσεων του παγκρέατος.
14. Οι πεσμένες γωνίες του στόματος και των ματιών αποτελούν εξωτερική εκδήλωση της κατάθλιψης.
15. Το δέρμα γύρω από τα χείλη και το στόμα, που καλύπτεται από πληθώρα μικρών ρυτίδων, υποδηλώνει την πιθανότητα ύπαρξης σπασμών του παχέος εντέρου και πεπτικά προβλήματα.
16. Η ωχρότητα του δέρματος γύρω από τα χείλη και κάτω από τη μύτη προειδοποιεί για τις ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος και την καρδιακή ανεπάρκεια.
17. Η εμφάνιση κιτρινωπού ή καφετί σημαδιού στο πρόσωπο σηματοδοτεί ενδεχόμενη ύπαρξη ασθενειών των νεφρών.
18. Η μπλε απόχρωση στο δέρμα μεταξύ του χείλους και της μύτης είναι σημάδι αναπνευστικής δυσχέρειας, άσθματος, πνευμονίας και βρογχίτιδας.
19. Οι επίμονες ρωγμές στις γωνίες του στόματος φανερώνουν έλλειψη βιταμινών Α, Ε, βρογχοκήλη, διαταραχή της νεφρικής λειτουργίας, καθώς και διαταραχή του μεταβολισμού.
20. Τα λιπαρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι σημάδι των προβλημάτων των ενδοκρινών αδένων.
21. Οι ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών, που μοιάζουν με σταυρούς, καταδεικνύουν ενδεχόμενα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης ή κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου.
22. Η εγκάρσια ρυτίδα πάνω από τη γέφυρα της μύτης προειδοποιεί για την ανάπτυξη οστεοχόνδρωσης, σκολίωσης ή πλατυποδίας.
23. Οι βαθιές εγκάρσιες ρυτίδες στο μέτωπο είναι σημάδι ημικρανίας.
24. Το τριχοειδές πλέγμα στα μάγουλα είναι σημάδι αυξημένης πίεσης και ενδεχόμενης τάσης για εγκεφαλικό επεισόδιο.
25. Οι κάθετες ρυτίδες στη γέφυρα της μύτης επισημαίνουν την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και έλλειψη οξυγόνου.
26. Η βαθιά κάθετη ρυτίδα στη γέφυρα της μύτης ανάμεσα στα φρύδια είναι σημάδι των προβλημάτων του ήπατος και της δυσκινησίας της χοληδόχου κύστης.
27. Η ρυτίδα που βρίσκεται στη μέση του μετώπου κάθετα, από τη μύτη μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, υποδηλώνει διαταραχή της λειτουργίας του γαστρεντερικού συστήματος και πεπτικές διαταραχές.
28. Η αυξημένη απώλεια μαλλιών είναι σύμπτωμα εξασθένησης του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από σοβαρή ασθένεια.
29. Τα πρησμένα κάτω βλέφαρα υποδηλώνουν προβλήματα που σχετίζονται με την κακή λειτουργία των νεφρών και της ουροδόχου κύστης.
30. Τα συνεχώς πρησμένα βλέφαρα σηματοδοτούν ενδεχόμενη νεφρική δυσλειτουργία.
31. Το συνεχές πρήξιμο στα κάτω βλέφαρα το πρωί αποτελεί ένδειξη ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος.
32. Το κίτρινο ή πρασινωπό – γκρι δέρμα του προσώπου υποδεικνύει ενδεχόμενη νόσο του ήπατος – ηπατίτιδα, κίρρωση.
33. Τα εύθραυστα μαλλιά υποδηλώνουν διαταραχές του μεταβολισμού και έλλειψη βιταμινών.
34. Τα ελαφρώς προεξέχοντα φωτεινά μάτια καταδεικνύουν ορμονικές διαταραχές και παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.
35. Η σοβαρή μελάγχρωση του δέρματος, εκτός της εγκυμοσύνης, μπορεί να είναι ένα σημάδι διαταραχών της ηπατικής λειτουργίας ή παθήσεων των ωοθηκών ή της μήτρας.
36. Η ακμή που εντοπίζεται κυρίως στο κάτω μέρος του προσώπου, δηλαδή γύρω από το στόμα, το πηγούνι, το λαιμό και το στήθος, υποδηλώνει σοβαρά προβλήματα του ενδοκρινικού συστήματος, του θυρεοειδούς, του ήπατος και των ωοθηκών.
37. Η πρόσωπο με ρυτίδες σε νέο άτομο παραπέμπει σε ενδοκρινικές διαταραχές.
38. Η ακμή που εμφανίζεται κυρίως στο μέτωπο, στα μάγουλα και στη μύτη είναι σημάδι διαταραγμένης εντερικής λειτουργίας και δυσβακτηρίωσης.
39. Αν το δέρμα κοντά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών έχει μοβ ή μπλε απόχρωση συστήνεται να γίνει εξέταση των νεφρών.
40. Οι σακούλες ή μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν ένδειξη δυσλειτουργίας των νεφρών ή της ουροδόχου κύστης.
41. Οι συνεχώς διεσταλμένες κόρες των ματιών προειδοποιούν για ασθένειες του νευρικού συστήματος, νευρικότητα, πνευματικές διαταραχές, μέθη και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
42. Τα προεξέχοντα μάτια προειδοποιούν για την έναρξη υπερθυρεοειδισμού.
43. Το κίτρινο χρώμα πέριξ των ματιών συνιστά ένδειξη αύξησης των τοξινών στο σώμα, ηπατίτιδας ή ηπατικής δυσλειτουργίας.
44. Η συνεχής δακρύρροια στα μάτια μπορεί να είναι σημάδι έλλειψης του καλίου στο σώμα.
45. Αν το δέρμα πέριξ των ματιών έχει μπλε απόχρωση συστήνεται να γίνει εξέταση για ενδεχόμενη ανεπάρκεια βιταμινών και χαμηλή αιμοσφαιρίνη.

Αφήστε την συσκευή να δουλέψει για εσάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου,

με εκτίμηση

Χρήστος  Σούρβαλος

6909150945

Ανεξάρτητος συνεργάτης

Deta-Elis

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.