ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

 

Το μεγάλο προτέρημα της καλή θέλησης οφείλει να εκδηλωθεί αυθόρμητα. Όταν αυτό το προτέρημα κυριαρχήσει της σκέψης μας, η ειρήνη του κόσμου θα πραγματοποιηθεί. Εκείνοι που θα φέρουν σε όλους μας την μεγάλη αυτή ευλογία είναι οι νοήμονες άνδρες και γυναίκες καλή θέλησης που θα γίνουν δυναμικά δραστήριοι, για το σκοπό αυτό.

Όταν όλοι οι άνθρωποι παντού στον κόσμο με επιμονή προάγουμε και μεταχειριστούμε την καλή θέληση, όλοι μας θα εξυψωθούμε. Με το δηλητήριο της κακής θέλησης εν δράσει που συντηρεί η άγνοια, η προκατάληψη, η δίψα της δύναμης, η απληστία, όλοι μας θα καταποντιστούμε.

Είναι μεγάλη ανάγκη, κατά συνέπεια, να παρατάξουμε την τεράστια δύναμη της καλής θέλησης και πρακτικά να τη χρησιμοποιήσουμε στα παγκόσμια προβλήματα.

photo antikleidi.com

 

ΦΟΣΤΕΡ ΜΠΑΙΗΛΥ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.