ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Πίσω απ’ όλα τα πολλά αλληλοσυμπλεκόμενα τρίγωνα του ηλιακού μας συστήματος βρίσκονται τρεις ενέργειες που προέρχονται από τρεις κύριους Αστερισμούς. Είναι οι εκπορεύσεις από τη Μεγάλη Άρκτο, από τις Πλειάδες και από το Σείριο.

Θα μπορούσε να τονισθεί ότι:

  • Οι ενέργειες που προέρχονται από τη Μεγάλη Άρκτο σχετίζονται με τη θέληση ή το Σκοπό του ηλιακού Λόγου και είναι για τη μεγάλη αυτή ‘Υπαρξη ό,τι είναι η ενάδα για τον άνθρωπο. Είναι ένα βαθύ μυστήριο κι ένα μυστήριο που δεν μπορεί ακόμη να συλλάβει ούτε ένας ανώτατος μυημένος. Οι επταπλές ενοποιημένες ενέργειές της διέρχονται από τη Σαμπάλλα.
  • Οι ενέργειες που έρχονται από τον ήλιο Σείριο σχετίζονται με την όψη αγάπη – σοφία ή την ελκτική δύναμη του ηλιακού Λόγου, με την ψυχή της Μεγάλης αυτής Ύπαρξης. Η κοσμική αυτή ψυχική ενέργεια σχετίζεται με την Ιεραρχία. Η μεγάλη Λευκή Στοά στο Σείριο βρίσκει την αντανάκλασή της κι έναν τρόπο πνευματικής υπηρεσίας κι εξόδου στη μεγάλη Λευκή Στοά του πλανήτη, την Ιεραρχία.
  • Οι ενέργειες που έρχονται από τις Πλειάδες, ένα άθροισμα επτά ενεργειών, συνδέονται με την όψη της ενεργού νοημοσύνης της λογοϊκής έκφρασης κι επηρεάζουν τη μορφική πλευρά της εκδήλωσης. Εστιάζονται κυρίως μέσω της Ανθρωπότητας.

Με το κύριο αυτό τρίγωνο συνδέεται μία τριπλή αλληλοσυσχέτιση μεγάλου ενδιαφέροντος, που έχει μία ειδική και ιδιάζουσα σχέση με την Ανθρωπότητα. Αυτό το τρίγωνο δυνάμεων σχετίζει έναν από τους κύριους αυτούς Αστερισμούς, ένα από τα ζωδιακά σημεία κι έναν από τους ιερούς πλανήτες με το ηλιακό μας σύστημα:

Πρώτο Τρίγωνο

Σχηματίζεται από τις Πλειάδες, το ζώδιο του Καρκίνου και την Αφροδίτη. Σχετίζεται με την Ανθρωπότητα.

Δεύτερο Τρίγωνο

Σχηματίζεται από τη Μεγάλη Άρκτο, το ζώδιο του Κριού και τον Πλούτωνα. Σχετίζεται με τη Σαμπάλλα.

Τρίτο Τρίγωνο

Σχηματίζεται από το Σείριο, το ζώδιο του Λέοντα και το Δία. Σχετίζεται με την Ιεραρχία.

Συνεχίζεται …

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo starchildglobal

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.