ΑΠΟΨΕΙΣ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ!

lifehub-apopseis-134

 

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ!

 

Ο άνθρωπος, σε μεγάλο βαθμό, είναι προϊόν του περιβάλλοντός του. Αν είναι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους (και καταστάσεις) που είναι αρνητικοί και μίζεροι, θα τον επηρεάσουν και αυτόν αρνητικά.

Εντόπισε αυτούς που συνεχώς σου «μαυρίζουν» τη ψυχή και προσπάθησε να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα μαζί τους και να τους αποφύγεις.

Αναζήτησε θετικούς ανθρώπους , με ευχάριστη διάθεση και στάση ζωής. Βρες ανθρώπους που βρίσκουν χαρά στην βροχή, ομορφιά στο λιτό, ελπίδα στην έρημο. Βρες ανθρώπους που εστιάζουν στο καλό που κουβαλάς και δεν «κολλάνε» στα ψεγάδια σου.

Η ομορφιά είναι στα μάτια του παρατηρητή. Αν δεν τα διαθέτει, μην ελπίζεις να διασκεδάσεις μαζί του, να προοδεύσεις, να βρεις χαρά και δύναμη στη ζωή.

Γέμισε τη μέρα σου με αγγελιαφόρους αισιοδοξίας, με δότες χαράς και ανθρώπους που πιστεύουν και αγωνίζονται για το καλύτερο.

 

Γιάννης Α. Αραχωβίτης
Success Mentor – Speech Coach- Top Performance Trainer
www.SuccessMentor.gr

photo Άρωμα Σοφίας

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο