ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ACTIVE FRUIT

lifehub-fysikes-syntages-178

 

ACTIVE FRUIT

 

Οι καρποί της αναγέννησης!
Acai – Noni – Ρόδι

Ένας συνδυασμός σπουδαίων υπερτροφών που αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, την ερωτική διάθεση, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα, βοηθάει τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, και μας προσφέρει καλύτερη υγεία!

Acai & Noni: είναι δύο καρποί πλούσιοι σε θρεπτική αξία και με έντονη αντιοξειδωτική δράση. Προσφέρουν πολλαπλά οφέλη όπως: τόνωση του οργανισμού, αντιφλεγμονώδης δράση, ενίσχυση ανοσοποιητικού, αντικαρκινική δράση, βελτίωση της δομικής και της λειτουργικής κατάστασης των κυττάρων.

Περιέχουν: αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, στερόλες, ανθοκυανίνες (σε ποσοστό 33 φορές περισσότερο από το κόκκινο σταφύλι), μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα.

Το Ρόδι αποτελεί πηγή νεότητας και δίκαια έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων. Αφού συμβάλλει στην αντιμετώπιση ασθενειών, προφυλάσσει από τη δημιουργία αθηρωμάτωσης των αρτηριών και κατ’ επέκταση από καρδιοαγγειακά νοσήματα. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε κάλιο και υδατάνθρακες. Προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη και έχει θετική επίδραση κατά της … Δείτε περισσότερα

 

VitaMelia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο