ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Active whitening discolouration point cream

lifehub-fysikes-syntages-142

 

Active whitening discolouration point cream

Λευκαντική κρέμα

15 ml • index 0138

ΣΕΙΡΑ WHITE SKIN

 

Κρέμα για καθημερινή εφαρμογή σε επιδερμίδες με δυσχρωμίες και πανάδες λόγω ηλικίας, ορμονικών διαταραχών ή υπερέκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει την δραστική ουσία LumisphereTM που λευκαίνει ενεργά το δέρμα επιδρώντας κατασταλτικά στην παραγωγή τυροσινάσης, ενός ενζύμου απαραίτητου στην δημιουργία μελανίνης. Περιέχει επίσης φυσικά UVA/UVB φίλτρα και βιταμίνη C, που προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και αναστέλλουν τη σύνθεση μελανίνης με αποτέλεσμα μία λαμπερή χωρίς αποχρωματισμούς επιδερμίδα.

Τρόπος Χρήσης: Απλώνουμε στα σημεία με πανάδες και δυσχρωμίες κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφήνουμε να απορροφηθεί. Για ορατά αποτελέσματα, συνιστάται καθημερινή χρήση για minimum 4 εβδομάδες.

Δεν περιέχει parabens.

 

Ava LABORATORIUM

Εισαγωγή και διανομή για Ελλάδα και Κύπρo
CORDAL | Σολωμού 4 Χαλάνδρι | τ: 210 681 4546 | e: zcordal@hotmail.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο