ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Face Shiatsu

lifehub-seminaria-95

 

Face Shiatsu

 

Η πρόθεση αυτού του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουμε αυτή την αρχαία τεχνική και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα οφέλη που προσφέρει.
Μελετώντας τις βασικές αρχές και τεχνικές του Σιάτσου, θα επικεντρωθούμε στην περιοχή της κεφαλής. Θα εντοπίσουμε τα βασικά σημεία πίεσης στο πρόσωπο και το κρανίο και θα δούμε τεχνικές που χαλαρώνουν και απελευθερώνουν τον αυχένα.

Βελτίωση της όψης του δέρματος και τόνωση των μυών του προσώπου, τόνωση της κυκλοφορίας τους αίματος, τόνωση του τριχωτού της κεφαλής, χαλάρωση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους στα μάτια, πόνους στον αυχένα, βελτίωση της διάθεσης, μείωση του άγχους, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσουμε.

Σας προσκαλούμε να προσφέρετε ένα πολύτιμο εργαλείο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας, που θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή άμεσα στην καθημερινότητά σας, προσφέροντας ανακούφιση και ηρεμία μέσα σε λίγα λεπτά.
Γνωρίστε το σώμα σας και φροντίστε το, με το καλύτερο τρόπο.

Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη γνώση πάνω στο Σιάτσου.

Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με το ανθρώπινο σώμα, θεραπευτές, δασκάλους και ασκούμενους και σε όλους όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν άλλο ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας και θεραπείας.

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά.

Sukha Yoga Kifisia – Ιλισίων 11 – 14564 Κηφισιά

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 14:30-19:30
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 10:00-16:30

Κόστος συμμετοχής 100 ευρώ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 30/10 , 85 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2112163049 ή στο e-mail info@sukhayogakifisia.gr.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!