Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

H ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

H ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

Μαγεία είναι η συν-δημιουργία με το Θεό. Επειδή υπάρχει μνήμη ή η παραπληροφόρηση ή οι πεποιθήσεις ή βεβαρημένο συλλογικό ασυνείδητο για το πώς κατευθύνεται ή ακόμα χειρότερα ελέγχεται η σκέψη, αρνούμαστε τις φυσικές μας ικανότητες και φυσικό είναι ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Και αναφαίρετο δικαίωμά μας και τέτοιο είναι αυτό που είχαμε πάντα, δηλαδή την επικοινωνία με τα ανώτερα πεδία τα πνευματικά και τον κόσμο των ιδεών απ όπου πάντα και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους , όπως αυτή που διανύουμε αντλούσαμε διεξόδους έμπνευσης.

Το επιχείρημα που προβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις από τους δήθεν <<ρεαλιστές>> και τους κατήγορους είναι ότι αυτός που ευαγγελίζεται πνευματική ανάπτυξη προβάλλει αυτό που είναι πολυτέλεια για τον άνθρωπο , όμως θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο επικίνδυνο είναι να ξεχάσουμε και να <<λησμονήσουμε>> αυτό που είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας της άντλησης έμπνευσης και δημιουργίας και χαράς για την προσωπική και εν τέλει τη συλλογική μας πρόοδο που θα επιτευχθεί μέσα από τη συν-δημιουργία με το Πνεύμα, με το Φως που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο αρκεί να του επιτρέψουμε να ανάψει και να παραμείνει ανοιχτό να μην σπεύσουμε να το σβήσουμε..

Άρα αναζητείστε , επιδιώξτε την Μαγεία, χαρείτε σαν ένα παιδί που πλάθει όνειρα με το Θεό, αφήστε τα ελεύθερα να πετάξουν, μην φοβηθείτε, και αυτά θα έρθουν να σας συναντήσουν αρκεί να μην υψώσετε τα <<σκιάχτρα>> του μυαλού, της φοβισμένης κοινωνίας, που εκφράζεται μέσα από την τρομοκρατία των διαφόρων <<φόρων>> και τόσων άλλων που <<διώχνουν>> τα πουλιά των φρέσκων ιδεών και των υλοποιήσεων τους.

Μαγεία υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον τόσο όμορφο και ΜΑΓΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Φωτεινή Καρελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!