ΠΟΙΗΣΗ

Intelligentsia

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΟΙΗΣΗ 

Intelligentsia 3
Συλλογικό βιβλίο

Ποίηση είναι η υπερβατική ενσυναίσθηση που τραβάει έξω από το σώμα την ψυχή και το πνεύμα. Είναι το κομμάτι της προσωπικότητας του ποιητή που βγαίνει από σκοτεινά περάσματα και μεταλλάσσεται σε λέξεις με μία ακραία, συχνά, ψυχολογική έκφανση.

Δευτέρα 29/01/2018, ώρα 6:30, Αθηναίων Πολιτεία,
Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο.

Ποίηση το βίωμα μιας ζωής. Κι ετούτο το βίωμα, προσήλωση και προσφορά στην ελληνική γραμματεία αποδεικνύεται από το σπουδαίο έργο δύο διακεκριμένων προσωπικοτήτων. Την ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ και τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη τιμητική συμμετοχή σας στο βιβλίο Intelligentsia 3.

Συμμετέχουν
Aμαράντου Χλόη – Αναγνώστου Αχιλλέας – Βαρβαρήγος Δημήτρης – Βλαχογιάνη Μάνια – Βασιλάκου Καίτη – Γιαμπουράνη Γεωργία – Ιωάννου Νιόβη
Κομποχόλη Αγγελική – Κουμανίδου Κυριακή – Λύτρα Χαραρα Ελένη – Μπούρας Κωνσταντίνος – Πανούση Ευαγγελία – Παπανικολάου Γιώργης – Λύκος Παραβάτης – Παραγιουδάκη Ελευθερία – Σελμάνι Κλαρίτα – Σκιαθάς Αντώνης – Τσαμπά Μάιρα – Φατούρου Λένα
Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!