ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Planes of Existence

Planes of Existence – ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

 

Η τετραήμερη αυτή εκπαίδευση σας διδάσκει ποια αρετές χρειάζεται να κατακτήσετε, προκειμένου να γίνετε το άτομο που πάντα ονειρευόσασταν! Αυτή τη φορά, αντί να καθαρίζουμε περιοριστικές πεποιθήσεις, εστιάζουμε στην μεγέθυνση των ικανοτήτων που έχουμε κληρονομήσει και στην ενθύμηση των αρετών που φέραμε μαζί μας σε αυτή τη ζωή.

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing. Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Η εκπαίδευση στα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η κβαντική μηχανική της μεταφυσικής. Κατά τη διάρκειά της, θα κάνετε ένα ταξίδι που οδηγεί πέρα από το σύμπαν και προσφέρει την αντίληψη, πως όταν ο νους βρίσκεται σε κατάσταση θήτα, με τη δύναμή της σκέψης είναι εφικτό να πάτε πέρα από την ταχύτητα του φωτός, ώστε να συνδεθείτε με τη θεϊκή ενέργεια, προτού εκείνη καν αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή μέσα στο σύμπαν.

Ασκήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην εκπαίδευση:

– Συνδεθείτε με το νόμο σας,

– Διαδικασία συγχώρεσης,

– Δείτε τις αρετές που ήδη έχετε,

– Μετακινήστε πύλες και δίνες,

– Εργασία με τόνους από το 6ο Επίπεδο,

– Μάθετε τις μυστικές γλώσσες των Επιπέδων,

– Ευθυγραμμιστείτε με τον Ανώτερο Εαυτό,

– Προωθήστε αρετές και ικανότητες από τους προγόνους σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της μεθόδου.

Στο σεμινάριο θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα αγγλικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Ημερομηνίες: 29 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2014

Ώρες διδασκαλίας: Τετάρτη 29/10 – Παρασκευή 31/ 10/2014, 15:00 – 21:30 και Σάββατο 1/11/2014, 10:00 – 18:00.

Τοποθεσία: Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών “Ηλίου Χώρος”, Ελευθερωτών 2 & Λεωφ. Ηλιουπόλεως 18, 172 37 Υμηττός, τηλ.: 213 00 50 611.

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής: info@thetahealinghellas.gr

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.