ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Planes of Existence

lifehub-seminaria-15

Planes of Existence – ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

 

Η τετραήμερη αυτή εκπαίδευση σας διδάσκει ποια αρετές χρειάζεται να κατακτήσετε, προκειμένου να γίνετε το άτομο που πάντα ονειρευόσασταν! Αυτή τη φορά, αντί να καθαρίζουμε περιοριστικές πεποιθήσεις, εστιάζουμε στην μεγέθυνση των ικανοτήτων που έχουμε κληρονομήσει και στην ενθύμηση των αρετών που φέραμε μαζί μας σε αυτή τη ζωή.

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing. Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Η εκπαίδευση στα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η κβαντική μηχανική της μεταφυσικής. Κατά τη διάρκειά της, θα κάνετε ένα ταξίδι που οδηγεί πέρα από το σύμπαν και προσφέρει την αντίληψη, πως όταν ο νους βρίσκεται σε κατάσταση θήτα, με τη δύναμή της σκέψης είναι εφικτό να πάτε πέρα από την ταχύτητα του φωτός, ώστε να συνδεθείτε με τη θεϊκή ενέργεια, προτού εκείνη καν αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή μέσα στο σύμπαν.

Ασκήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην εκπαίδευση:

– Συνδεθείτε με το νόμο σας,

– Διαδικασία συγχώρεσης,

– Δείτε τις αρετές που ήδη έχετε,

– Μετακινήστε πύλες και δίνες,

– Εργασία με τόνους από το 6ο Επίπεδο,

– Μάθετε τις μυστικές γλώσσες των Επιπέδων,

– Ευθυγραμμιστείτε με τον Ανώτερο Εαυτό,

– Προωθήστε αρετές και ικανότητες από τους προγόνους σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της μεθόδου.

Στο σεμινάριο θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα αγγλικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Ημερομηνίες: 29 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2014

Ώρες διδασκαλίας: Τετάρτη 29/10 – Παρασκευή 31/ 10/2014, 15:00 – 21:30 και Σάββατο 1/11/2014, 10:00 – 18:00.

Τοποθεσία: Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών “Ηλίου Χώρος”, Ελευθερωτών 2 & Λεωφ. Ηλιουπόλεως 18, 172 37 Υμηττός, τηλ.: 213 00 50 611.

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής: info@thetahealinghellas.gr

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!