ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ, ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ, ΑΙΜΑΤΟΠΕΤΡΑ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ, ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ, ΑΙΜΑΤΟΠΕΤΡΑ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Αβεντουρίνης

Θάρρος σε κοινωνικές και ομαδικές καταστάσεις. Περιπέτεια στην αγάπη και στην ζωή. Φέρνει τύχη όταν απαιτείται αντιληπτικότητα. Φέρνει ευτυχία. Βοηθάει στο άγχος και στην εσωτερική πίεση.

Αζουρίτης

Πετράδι της σοφίας. Αναζωογονεί φθαρμένους ιστούς. Ωφελεί τα οστά, την σπλήνα, το δέρμα και τον θυρεοειδή. Ανοίγει την εσωτερική μας όραση και φέρνει την κοσμική επίγνωση. Χαρίζει συνειδητότητα και την αίσθηση του καθήκοντος. Προκαλεί πνευματική καθοδήγηση.

Πολύ αποτελεσματικός θεραπευτικός λίθος. Θεραπεύει τις βλάβες σε όλο το σώμα. Βοηθάει τη μνήμη. Προωθεί την ψυχική μεταμόρφωση, τη διαίσθηση, τον οραματισμό και το άνοιγμα του τρίτου ματιού. Ανακουφίζει από την αρθρίτιδα.

Φοριέται σαν δαχτυλίδι στο δεξί χέρι. Χρησιμοποιείται στην ύπνωση. Ενδυναμώνει τη σκέψη και κάνει διαυγέστερα τα όνειρα.

Αζουρίτης-Μαλαχίτης

Επαυξάνει την ονειρική κατάσταση και την ικανότητα για αστρική προβολή.

Αιματίτης

Γείωση. Βελτιώνει την αυτο-εκτίμηση. Αυξάνει την ικανότητα για αστρική προβολή. Σταματάει αιμορραγίες. Όταν τοποθετηθεί στο μέτωπο, ρίχνει τον πυρετό. Κατευνάζει συναισθηματικές εξάρσεις όπως π.χ. υστερία ή κατάθλιψη κλπ. Βοηθά στην ταχύτερη ανάπλαση των ιστών και στην σωστή λειτουργία των νεφρών και του κυκλοφοριακού.

Αιματόπετρα

Αυξάνει την φυσική δύναμη, δίνει κουράγιο, βοηθά στο ξεπέρασμα της κατάθλιψης και της μελαγχολίας και, όταν τη φοράμε, λέγεται ότι αυξάνει το χρόνο της ζωής. Δυναμώνει το πεπτικό σύστημα και είναι καταπληκτική στη θεραπεία του αίματος καθαρίζοντας το και βοηθώντας τη ροή του. Επίσης, διεγείρει την κουνταλίνη και ισορροπεί τα τσάκρας.

 

Παρα Κελσος

photo Jewelpedia

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.