ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΓΑΠΩ ΡΩΣΙΑ

 

Μας μάθανε στη βιολογία ότι το 90% του DNA είναι άχρηστο (βάσει της λογικής των Watson & Crick). Βέβαια οι Ρώσοι (όπως το συνηθίζουν) “σκέφτονται έξω από το κουτί”. Συνοψίζω τα ευρήματα της “εναλλακτικής” έρευνας που έγινε πάνω στο “άχρηστο” 90% του DNA:

  1. Γλωσσολόγοι βρήκαν ότι οι ακολουθίες των νουκλεοτιδίων (αζωτούχες βάσεις που απαρτίζουν την αλυσίδα του DNA) ακολουθούν κανόνες συντακτικού, σημειολογίας και γραμματικής. Δηλαδή φέρουν πληροφορίες σε οργανωμένη μορφή σε σημείο που να μιλάμε για “Γλώσσα Προγραμματισμού”. Πλέον τη γνωρίζουμε σε τέτοιο βαθμό που έχουμε τη δυνατότητα να την αλλάξουμε. Έμβρυα βατράχου άλλαξαν σε έμβρυα σαλαμάνδρας απλά “εγγράφοντας” τις πληροφορίες της σαλαμάνδρας (με παλμούς laser) στο DNA του βατράχου (όπως γίνεται εγγραφή ενός DVD).
  2. Η ελικοειδής δομή του DNA του επιτρέπει να σχηματίζει μικροσκοπικές “σκωληκότρυπες” (γέφυρες Enstein-Rosen) ανταλλάσσοντας πληροφορίες από περιοχές του Σύμπαντος εκτός των κανόνων του χωροχρονικού συνεχούς. Αυτό εξηγεί εν μέρει την αρχαία σοφία για “συλλογική συνειδητότητα”, “ακασικά αρχεία” κλπ. Το φαινόμενο ορίζεται σαν “Υπερ-Επικοινωνία” η οποία είναι εφικτή μόνο σε κατάσταση χαλάρωσης / ύπνωσης / διαλογισμού / προσευχής κλπ. Το στρες ή ένα υπερδραστήριο νοητικό (δλδ το “Εγώ” μας και η τάση να τα εκλογικεύουμε όλα) είτε κόβει τελείως την Υπερ-Επικοινωνία, είτε διαστρεβλώνει την πληροφορία που λαμβάνουμε μέσω αυτής (παράσιτα). Φαινόμενα υπερεπικοινωνίας εμφανίζονται παντού στη φύση όπως πχ στην επικοινωνία των κοινωνικών εντόμων όπως οι μέλισσες και οι τερμίτες. Οι βασίλισσες “στέλνουν” τα προσχέδια της αποικίας στους εργάτες μέσω αυτού του μηχανισμού. Αυτό εξηγεί πως ακόμα και να φύγει η βασίλισσα από την αποικία, η εργασία δεν σταματά. ¨οταν όμως πεθάνει η επικοινωνία κόβεται.
  3. Μέσα στο ίδιο το χρωμόσωμα, οι διάφοροι κλώνοι DNA επικοινωνούν μεταξύ τους με φωτόνια (εργασία του Dr. Fritz-Popp). Επομένως το χρωμόσωμα είναι ένας ολογραφικός βιο-υπολογιστής με “internet” τους παλμούς φωτός των αλυσίδων του DNA. Φυσικά η επικοινωνία επεκτείνεται και στα άλλα χρωμοσώματα του ίδιου κυττάρου (εμείς έχουμε 23 ζεύγη σύνολο 46 πλην των γεννητικών κυττάρων που έχουν 23 σύνολο).
  4. Η ιδιοσυχνότητα του DNA είναι περί τα 150 MHz.
  5. Πλέον κατασκευάζονται συσκευές οι οποίες θα παράγουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα-φορείς (carrier waves) τα οποία θα “φορτώνονται” με πληροφορίες που θα αλλάζουν το DNA (όπως έγινε με τα έμβρυα του βατράχου και της σαλαμάνδρας). Πληροφορίες υγείας, αναγέννησης, επιδιόρθωσης βλαβών κλπ

Το μέλλον είναι ήδη εδώ.

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.