ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

lifehub-seminaria-97

 

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 

 

Ο Κύκλος Σεμιναρίων «Αιθερικό σώμα και Εγκέφαλος» αφορά την συνειδητοποίηση της άρρηκτης σχέσης μεταξύ του αιθερικού σώματος και του εγκεφάλου. Αυτή η σχέση υφίσταται σαν ένα γεγονός στη φύση και ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Αιθερικό σώμα

Με τον όρο «αιθερικό σώμα» αναφερόμαστε στο ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει και διαπερνά τον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για ένα δυναμικό ιστό ενέργειας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ζωτικότητα του φυσικού μας οργανισμού, σε τόπο και χρόνο. Είναι στην ουσία ένα παλλόμενο δίκτυο δυνάμεων και κατά την επίγεια ζωή είναι αδιαχώριστο από το φυσικό σώμα. Πρόκειται στην ουσία για μία όψη του φυσικού μας εξοπλισμού που αγνοούμε και αποτελεί μέρος του ηλεκτρικού εξοπλισμού μας, το «ηλεκτρικό μας δίκτυο».

Εγκέφαλος

Είναι ένα ηλεκτροχημικής λειτουργίας όργανο εκπληκτικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων. Αποτελεί το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο τμήμα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και είναι απαραίτητο όργανο για τον συντονισμό και την λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Αποτελεί επίσης το μέσον δια του οποίου η συνείδηση αγκιστρώνει στο φυσικό μας σώμα.

Από τα ανωτέρω αντιλαμβανόμαστε την σημασία αναγνώρισης αυτής της σχέσης και τον σημαντικό παράγοντα που αποτελεί για την συνειδητή ζωή μας. Η εμβάθυνση σε αυτή τη σχέση, θα μας βοηθήσει να αγκυροβολήσουμε την Συνείδησή μας πιο ουσιαστικά και δυναμικά στο φυσικό πεδίο της ανθρώπινης προσπάθειας.

 

Θεματικές Ενότητες:

Το παρών σεμινάριο θα χωριστεί σε επτά θεματικές ενότητες σε περίοδο επτά μηνών με συχνότητα μία θεματική ενότητα ανά μήνα.

Οι θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνουν την γνώση του αιθερικού σώματος, την λειτουργία του εγκεφάλου και την μεταξύ τους σχέση. Θα περιλαμβάνουν ομιλίες, μελέτη, διεξαγωγή εργασιών από τους σπουδαστές και διαλογιστικές και πρακτικές ασκήσεις. Θα μελετηθεί τόσο η «επιστημονική» όσο και η «πνευματική» όψη του ζητήματος.

«το αιώνιο μυστήριο του κόσμου είναι η κατανόησή του» Albert Einstein.

 

Εισηγητής: Γιώργος Ζυγούρης – ενεργειακός θεραπευτής.

 

 

1η θεματική ενότητα: Εγκεφαλικά κυκλώματα – Ενεργειακά κυκλώματα.

  • Ανατομία εγκεφάλου
  • Λειτουργικά κυκλώματα εγκεφάλου.
  • Η Ενεργειακή – Συνειδησιακή Σύσταση του Ανθρώπου.
  • Το Αιθερικό σώμα.
  • Αιθερικά δίκτυα.
  • Διάδραση – ερωτήσεις.
  • Διαλογισμός.

 

Ημερομηνία: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Ώρα: 17:00 – 22:00

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο χώρο:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ «ΑΝΑΔΥΣΙΣ»

Μεγίστης Λαύρας 15, 14576 Διόνυσος. 2106228827

Απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής: geozyg13@gmail.com  – 6987721925

Κόστος συμμετοχής: 350 €

Τρόποι πληρωμής:

Ανά σεμινάριο: 50 € για πληρωμή σε κάθε σεμινάριο.

Προπληρωμή:  300 € (αφορά την περίπτωση που κάποιος επιλέξει να προκαταβάλει   ολόκληρο το κόστος εξαρχής θα υπάρχει μειωμένη τιμή).

Στο πρώτο σεμινάριο θα ανακοινωθούν εξαρχής όλες οι ημερομηνίες για κάθε θεματική.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.