ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;

 

«Ακάσα» στα σανσκριτικά σημαίνει Αρχέγονη Ύλη, η Ύλη από την Οποία προέρχεται ολόκληρη η Δημιουργία. Ακάσα είναι επίσης η Θεϊκή Αγάπη, η Θεϊκή Δόνηση του Ήχου και του Φωτός.

Τα Ακασικά Αρχεία αναφέρονται στην Βίβλο σαν το Βιβλίο της Ζωής ή το Βιβλίο της Ενθύμησης.

Είναι η γνώση του παρελθόντος, του παρόντος και η δυνητική κατεύθυνση του μέλλοντος. Είναι το ενεργητικό πεδίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία κάθε όντος από την αρχή της Δημιουργίας και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Τα Αρχεία αποκαλούνται Ακασικά διότι συντίθενται από την «Ακάσα» και Αρχεία διότι το αντικείμενο τους είναι να καταγράφουν ολόκληρη την εμπειρία της ζωής.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι κάτι παραπάνω από μία αποθήκη μνήμης. Είναι ένα πεδίο αλληλεπίδρασης, με την έννοια ότι έχουν μία τεράστια επιρροή στη καθημερινή μας ζωή, στις σχέσεις μας, στα αισθήματα μας, στα πιστεύω μας και στις δυνητικές πραγματικότητες που έλκουμε προς τον εαυτό μας.

Είναι μία διάσταση Αγάπης όπου με τη βοήθεια των Κυρίων των Ακασικών Αρχείων και των Δυνάμεων του Φωτός μπορούμε να αποκτήσουμε διαύγεια και σοφία για να πάμε μπροστά στη ζωή μας με ευκολία και χάρη.

Συνεχίζεται ….

Επιμέλεια

 

ΠΑΡΑ ΚΕΛΣΟΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.