ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, Η ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Πρέπει να έχετε κατά νου τις παρακάτω σχέσεις:

  1. Κεφαλικό κέντρο…Σαμπάλλα…1η ακτίνα και 7η φυλή… Θέληση ο στόχος Ενέργεια της Ζωής. Σύνθεση. Επτά κέντρα αφυπνισμένα και λειτουργικά. Στην πρώτη φυλετική ρίζα ζωντανό και παλλόμενο αμυδρά. Στην έβδομη φυλετική ρίζα πλήρως αφυπνισμένο.
  2. Καρδιακό κέντρο…Ιεραρχία…2η ακτίνα…6η φυλετική ρίζα… Αγάπη ο στόχος. Ενέργεια της Ταύτισης. Επίτευξη συγχώνευσης. Έξι κέντρα λειτουργικά. Το εστιακό σημείο της εγωϊκής συνείδησης της θειότητας. Το πέμπτο βασίλειο. Η Βασιλεία του Θεού.
  3. Κέντρο Άζνα…Ανθρωπότητα…5η ακτίνα…5η φυλετική ρίζα… Ενόραση ο στόχος. Η ενέργεια της Μύησης. Ανάπτυξη της περιεκτικότητας. Πέντε κέντρα αφυπνιζόμενα γοργά. Το εστιακό σημείο της προσωπικότητας. Το ανθρώπινο βασίλειο, το τέταρτο βασίλειο στη φύση.
  4. Κέντρο Λαιμού…Ζώο…3η ακτίνα…3η φυλετική ρίζα… Διανόηση ο στόχος. Η ενέργεια της φώτισης. Δημιουργία στο Φως. Τέσσερα κέντρα λειτουργικά. Το εστιακό σημείο της ενστικτώδους συνείδησης. Το τρίτο βασίλειο στη φύση.
  5. Ηλιακό πλέγμα…Φυτό…6η ακτίνα…4η φυλετική ρίζα… Ένστικτο ο στόχος. Η ενέργεια της Έφεσης. Ανέλιξη της ευαισθησίας. Τρία κέντρα λειτουργικά. Το εστιακό σημείο της ψυχιστικής ανταπόκρισης. Το δεύτερο βασίλειο στη φύση.
  6. Ιερό κέντρο…Ντεβαϊκή εξέλιξη…7η ακτίνα…2η φυλετική ρίζα… Ανταποκριτικότητα ο στόχος. Η ενέργεια του Μαγνητισμού. Δύναμη για δόμηση. Δύο κέντρα λειτουργικά, καρδιακό και ιερό κέντρο. Το εστιακό σημείο κραδασμικής ανταπόκρισης στον «Οφθαλμό του Θεού».
  7. Βάση σπονδυλικής στήλης…Ορυκτό…4η ακτίνα…7η φυλετική ρίζα… Σύνθεση ο στόχος. Η ενέργεια της θεμελιακής Σύνθεσης. Ολοκλήρωση. Όλα τα κέντρα λειτουργούν σαν ένα. Το εστιακό σημείο της εξέλιξης. Το πρώτο βασίλειο στη φύση.

Αυτός ο πίνακας μπορεί να χρησιμεύσει για να διευκρινισθεί κάπως το τωρινό γενικό Σχέδιο ή η κυανοτυπία της εξελικτικής ανάπτυξης της συνείδησης. Οι άλλες εξελίξεις προχωρούν ταυτόχρονα, όπως η ανταποκριτική ανέλιξη της μορφικής όψης και η εξέλιξη της ντεβαϊκής ή αγγελικής γραμμής, η οποία είναι παράλληλη με την ανθρώπινη.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

Επιμέλεια

 

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.