ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΣ

 

Οι ακτίνες εκφράζονται μέσα από τα σώματά μας, τους φορείς μας. Κάθε φορέας ή σώμα εκφράζει διαφορετική ακτίνα.

ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Το φυσικό του σώμα μπορεί να εκφραστεί από την 7η ή 3η ακτίνα

Το αστρικό του σώμα μπορεί να εκφραστεί από την 2η ή 6η ακτίνα

Το νοητικό του σώμα μπορεί να εκφραστεί από την 1η -4η ή 5η ακτίνα

Η προσωπικότητα μπορεί να είναι μία από τις 7 ακτίνες, ήτοι 1η, 2η, 3η, 4η, 5η, 6η, 7η ακτίνα.

Η ψυχή μπορεί να είναι μία από τις 7 ακτίνες εκτός από την 4η , ήτοι 1η, 2η, 3η, 5η, 6η, 7η ακτίνα και αυτό διότι η 4η δεν είναι σε εκδήλωση. Θα μπει σε εκδήλωση το 2025.

Η μονάδα είναι πάντα 1η ή 2η ή 3η. εργάζεται μέσα από τις ακτίνες όψεως, τις κύριες ακτίνες. Είναι οι ακτίνες στις οποίες θα επιστρέψουμε τελικά.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πνευματικό μονοπάτι μπορούν να διαλέξουν συνειδητά την ακτίνα κάτω από την οποία θα ενσαρκωθούν.

Ο μέσος άνθρωπος και ο ζηλωτής δεν μπορεί να διαλέξει. Αυτοί ενσαρκώνονται πάνω σε συγκεκριμένα προβλήματα. Σε κάθε ενσάρκωση αλλάζει ακτίνα μέχρι να γίνει συνειδητός στον θάνατο, οπότε επιστρέφει συνειδητά.

Μέχρι την 3η μύηση ο άνθρωπος έχει την ίδια ακτίνα ψυχής. Μετά μπορεί να κάνει επιλογή σύμφωνα με την υπηρεσία στο φυσικό πεδίο. Όμως κατά την μακρά περίοδο ενσάρκωσης που μεσολαβεί μέχρι την 3η μύηση μπορεί και αλλάζει την ακτίνα των φορέων της προσωπικότητας, του φυσικού, αστρικού και νοητικού.

Ένα φυσικό σώμα 3ης ακτίνας, είναι πολύ δραστήριο, δεν είναι ευαίσθητο, είναι ψυχρό, μιλάει γρήγορα. Το φυσικό βρίσκεται πάντα μέσα σε δράση, βρίσκεται σε κίνηση. Είναι υπερκινητικό, μιλάει και κινείται ταυτόχρονα. Μπορεί να κάνει χωρίς φαγητό και ύπνο για πολύ καιρό. Μπορεί να εργάζεται πολύ και εάν το ρωτήσεις εάν πεινάει να σου πει ότι δεν έχει χρόνο να φάει.

Ένα φυσικό σώμα 7ης ακτίνας, είναι λεπτό και ευαίσθητο στο φαγητό και στον ύπνο. Έχει χέρια λεπτά και τα μεταχειρίζεται με χάρη. Έχει ανάγκη τον ρυθμό. Εάν δεν υπάρχει ρυθμός αρρωσταίνει.

Σχετικό άρθρο 7 ΑΚΤΙΝΕΣ – ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.