ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΙΝΕΣ ΨΥΧΗΣ 3 ΚΑΙ 4

 

Συνέχεια του ΑΚΤΙΝΕΣ ΨΥΧΗΣ

3η ΑΚΤΙΝΑ ΨΥΧΗΣ

Έκφραση της νοήμονας δραστηριότητας με τέτοιο τρόπο ώστε να διεγείρει την νοημοσύνη τους και την δημιουργικότητα της δυναμικότητάς τους. Θα χρησιμοποιεί την νοημοσύνη και την νοητική φώτιση για το καλό της ανθρωπότητας και του πλανήτη και όχι μόνο για αυτοανέλιξη. Έχει την ικανότητα να συλλέγει και να προσλαμβάνει ιδέες και πληροφορίες τόσο για φιλοσοφικούς όσο και με πρακτικούς λόγους με την έννοια των αναγκών.

Ο στόχος της ψυχής είναι χρησιμοποιώντας την νοήμονα δραστηριότητα εκλεκτικά να προσεγγίζει την ζωή με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στη λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας και του πλανήτη και να υποστηρίζει την αναγκαία χρηματοδότησή τους. Δηλαδή να δημιουργεί και να υποστηρίζει την αναγκαία χρηματοδότηση για να λυθούν προβλήματα της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Να δημιουργεί μια κατανοητή και με όρους κοινής φιλοσοφίας της ζωής που μπορεί να κατανοηθεί από τις ειδικές ανάγκες της ανθρωπότητας.

4η ΑΚΤΙΝΑ ΨΥΧΗΣ

Είναι η έκφραση της δημιουργίας και αρμονίας μέσω της ομορφιάς στους τόπους όπου βασιλεύει η διχόνοια και σύγχυση. Θα ανασύρει και θα ανεβάζει την ανθρώπινη συνείδηση μέσω της έκφρασης και της δημιουργίας της ομορφιάς και της αρμονίας τόσο μέσα στη μορφή όσο και μέσα στη φύση.

Μεσολαβεί μεταξύ του παραδείσου και της γης και έτσι θα έχει την ικανότητα να ισορροπεί τα ζεύγη των αντιθέτων και να δημιουργεί σαν μεσολαβητής και σύμβουλος μεταξύ αντιθέμενων ή ευρισκόμενων σε πόλεμο μερών.

Θα βοηθά άλλους να επανασυνδέονται μέσα στις συγκρούσεις τους και θα έρχεται να φέρει ειρήνη και αρμονία. Ο στόχος της ψυχής θα είναι να αξιολογήσει τις αντιθέσεις και να τις φέρει στην υψηλότερη έκφραση της ισορροπίας. Να μετατρέψει την σύγκρουση σε αρμονία, την ασχήμια σε ομορφιά και να επιφέρει ισορροπία μέσα στην έκταση της ζωής.

Συνεχίζεται, στο επόμενο Ακτίνες 5, 6 & 7

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.