ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΙΝΕΣ ΨΥΧΗΣ

 

Μας λένε ότι μετά τα 35 μπορεί να αρχίσει η εμφάνιση της ακτίνας της ψυχής. Έχοντας συλλέξει τις εμπειρίες της αρχίζει η εμφάνιση της ακτίνας της ψυχής. Έχοντας συλλέξει τις εμπειρίες της αρχίζει να τις αποδίδει με την στάση ζωής που ακολουθεί και με την υπηρεσία της.

Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται και σπουδάζουν τις εσωτερικές επιστήμες θα εκφράσουν ένα μείγμα ψυχής και προσωπικότητας. Η ψυχή και η ακτίνα εκπροσωπεί αυτό προς το οποίο και από το οποίο εμπνέουμε και εμπνεόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν και εμφανίζουν στην κοσμική σκηνή τον ανώτερο τύπο της υπηρεσίας τους.

Έτσι η ψυχή αντιπροσωπεύει την ποιότητα που λάμπει μέσω της ακτίνας της προσωπικότητας, δηλαδή τι βγαίνει μέσα από την ακτίνα της προσωπικότητας που λάμπει στο πεδίο της υπηρεσίας. Έως ότου βρεθούμε να έχουμε διανύσει το μισό δρόμο του πνευματικού μονοπατιού, θα υπάρχει σύγκρουση μεταξύ ακτίνων προσωπικότητας και ψυχής.

1η ΑΚΤΙΝΑ ΨΥΧΗΣ

Θα εκφράζει δύναμη κατεύθυνση ικανότητα να κυβερνά, να ασκεί έλεγχο στην προσωπικότητα, σε ομάδες μικρές και μεγάλες. Θα της αναγνωρίζεται φυσική ηγεσία, δυνατότητα και ικανότητα να στέκεται στις αρχές, να διεισδύει στην ουσία κάθε κατάστασης, να ζει με μεγάλο κουράγιο, να ζωοποιείται μέσω του Σχεδίου και να εκφράζει προς τα έξω την θέληση του Θεού για το καλό.

Θα έχει την ικανότητα να επιτυγχάνει επαφή και χρήση της πνευματικής θέλησης, θα εργάζεται σταθερά χρησιμοποιώντας την δύναμη ορθά στο να απελευθερώνει τους άλλους, να τους κυριαρχεί.

2η ΑΚΤΙΝΑ ΨΥΧΗΣ

Η ψυχή θα εκφράζει απρόσωπη αγάπη, σοφία και μη αποκλειστικότητα. Είναι η ακτίνα του δασκάλου που μπορεί εύκολα να απελευθερώσει και να μεταδώσει την ουσία στο μαθητή. Είναι εκείνο το κέντρο που θα φέρει και θα θρέψει την έννοια αγάπη, θα την υποστηρίξει σταθερά σε κάθε κατάσταση που αφορά ομαδική ζωή.

Έχει την δυνατότητα να θεραπεύει μέσω της κατανόησης της συμπόνιας και της συμπάθειας. Έχει την ικανότητα να μεριμνά σαν ο πνευματικός σύζυγος ή το πνευματικό ενδιάμεσο. Μέσω της θεραπείας και της διδασκαλίας. Σοφά και με απρόσωπη αγάπη θα οδηγεί τους μαθητές στην κατανόηση και κατάκτηση της δικής τους σοφίας.

Θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν την δική τους κατάκτηση της δικής τους σοφίας, δηλαδή θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν την δική τους σοφία.

Θα βοηθά τους άλλους να επιτύχουν τους πιο ισχυρούς στόχους και να αναπτύξουν τις δυναμικές τους. Οι στόχοι της ψυχής θα είναι μια βαθιά κατανόηση των άλλων, ούτως ώστε να μπορέσει να απελευθερώσει μέσα τους την ψυχή και τις εσωτερικές δυνατότητές τους. Να αποκαλύψει τη σοφία για την ζωή στους άλλους.

Συνεχίζεται, στο επόμενο Ακτίνες 3 & 4

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.