ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ, ΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣ, ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Αλεξανδρίτης

Ενθαρρύνει την αναγέννηση, την ανανέωση, την προστασία, τη χαρά, την συναισθηματική ωριμότητα και την κομψότητα. Βοηθά το νευρικό σύστημα, την σπλήνα, το πάγκρεας και τα αντρικά γεννητικά όργανα. Επιδρά στο έβδομο τσάκρα. Φέρνει γενικότερα καλή τύχη.

Ακουμαρίνα

Δίνει κατεύθυνση στη ζωή. Βοηθά τα πνευματικά οράματα, ανυψώνει το πνεύμα και καλμάρει τα νεύρα. Μειώνει το φόβο και χαρίζει ικανότητα έκφρασης. Ανακουφίζει από πονόδοντο, πονόλαιμο. Καταπολεμά τις νεφρικές παθήσεις.

Λίθος της αγάπης και του ελέους. Βοηθάει αυτούς που νιώθουν θλίψη και ψυχικό πόνο και στην κατανόηση των δύσκολων καταστάσεων. Δίνει έμπνευση. Καθαρή σκέψη. Ψυχικές δυνάμεις. Ιδανική για μαντεία, εξαγνισμό, πετυχημένα ταξίδια. Συμβολίζει την συντροφική ευτυχία. Είναι ιδανική για τις παθήσεις των νεφρών, τους πονόλαιμους και πονόδοντους. Προστατεύει από ατυχήματα και φοβίες. Περικλείει όλα τα αγαθά της θάλασσας.

Αμαζονίτης

Ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Ενισχύει την εμπιστοσύνη, τις δυνατότητες, αυτοπεποίθηση. Έλκει τα χρήματα και την καλή τύχη. Μετατρέπει τη θλίψη σε δημιουργικότητα. Βοηθά τον μεταβολισμό και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα.

Αμέθυστος

Προστασία, πνευματική εναρμόνιση. Ανοίγει πνευματικά και ψυχικά κέντρα. Μειώνει τη νοητική ένταση. Εμποδίζει τον εγωκεντρισμό ενθαρρύνει τη μεταμόρφωση και διαλύει τις κακές έλξεις. Παρέχει ηρεμία. Βοηθά εναντίον ασθενειών του πνεύμονα και του ήπατος και ενδυναμώνει την καρδιά. Τοποθετείται στο μέτωπο για να καταπολεμήσει πονοκέφαλο και ημικρανίες ή φοριέται κοντά στην καρδιά.

 

Παρα Κελσος

photo World look

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.