ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΘΕΟ/ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΘΕΟ/ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

 

 

Με πολύ χαρά σας καλούμε σε ένα διαδραστικό εργαστήρι που συνδυάζει την μόρφωση, την ψυχολογία, τη χαρά και τη δημιουργικότητα με θέμα “Ανακάλυψε το Θεό/Θεά που κρύβεις μέσα σου και άφησε τον Ελεύθερο”

Η σύμβουλος αυτογνωσίας και εσωτερική αστρολόγος Φωτεινή Καραελευθερίου, μέσα από τις γνώσεις της στην εσωτερική ψυχολογία και αστρολογία θα μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα αρχέτυπα των Θεών της ελληνικής μυθολογίας (αρσενικά και θηλυκά) μέσα από πληροφορίες γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές για αυτούς, και το πώς εμείς ενσωματώνουμε ασυνείδητα αυτά τα ψυχολογικά αρχέτυπα που δεν είναι παρά patterns συμπεριφορών στην καθημερινότητά μας.

Η ασυνείδητη συμπεριφορά μας εντάσσεται στο φυλετικό ασυνείδητο του χώρου όπου ζούμε και τα αρχέτυπα των Θεών αποτελούν ενεργειακές σφραγίδες τις οποίες φέρουμε έστω και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Πόσες ιστορίες έχουμε ακούσει για συνύπαρξη και συνεργασία Θεού/ανθρώπου, έτσι ακριβώς δουλεύει είτε προς το ωφέλιμο είτε προς το καταστροφικό και ο ψυχισμός ταυτιζόμενος πότε με τα αρνητικά ή με τα θετικά του ψυχολογικού χάρτη του Θεού/Θεάς που ενδόμυχα ταυτίζει τον εαυτό του. Σε αυτό θα μας βοηθήσει και η ανάλυση των αστρολογικών συμβόλων στο χάρτη μας, που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με αυτά τα ενσωματωμένα αρχέτυπα ώστε να κατανοήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια πώς και ποιο αρχέτυπο Θεού/Θεάς ενσωματώνουμε ; Θα εξερευνήσουμε αν και με ποιο τρόπο αυτό το pattern έρχεται σε αντίθεση με την αληθινή βούληση της Ψυχής μας ή αν εναρμονίζεται με αυτήν.

Η γνώση είναι πλούτος , νικά το φόβο του “γιατί φέρομαι έτσι ενώ θέλω αλλιώς” ή το άλλο “γιατί αυτή και όχι εγώ, τι με εμποδίζει;”

Η γνώση όμως μόνη της χωρίς το βίωμα είναι ένας Δίδυμος αδελφός που χει χάσει τον άλλο τον Δίδυμό του και έτσι με την βοήθεια του Ηλία Κουμπούνη, εκπαιδευτή γέλιου ευεξίας και … των γνώσεων του στον αυτοσχεδιασμό μέσα από το γέλιο, την μίμηση και τις αναπνοές θα “μιμηθούμε” και δια ζώσης τους Θεούς, θα “γελάσουμε” μαζί τους και θα τους φέρουμε πιο κοντά μας και ίσως χορέψουμε μαζί τους , ποιος ξέρει ;
Αν πιστεύετε λοιπόν πως κρύβετε ένα Θεό/Θεά μέσα σας τον οποίο θέλετε να αφυπνίσετε, αν θέλετε να βιώνετε τη Ζωή σας ως Θεοί , αν απλά θέλετε να διασκεδάσετε και να πάρετε γνώσεις αστρολογίας μαζί με γέλιο, διασκέδαση και δρώμενο με χαρά θα σας υποδεχτούμε στην παρέα μας ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Πότε:
Κυριακή 26/4/2015
10.30 π.μ – 5.30 μ.μ
Παρακαλούμε η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί έως τις 10.30π.μ.
Θα υπάρχουν διαλείμματα μεταξύ των ενοτήτων.

Πού:
Κέντρο Νευροφυσιολογικής Εκπαιδεύσεως, Βουλιαγμένης 123 (Μετρό Άγ. Ιωάννης), Κουδούνι: Νικόλαος Μαγαλιός-1ος όροφος

Οικονομική Συμμετοχή:
70€
Παρακαλούμε να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, διότι είναι αναγκαίο για μας να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό της ομάδας. (μέγιστος αριθμός ατόμων 12 άτομα).

Κατάθεση προκαταβολής τουλάχιστον 20€ στον τραπεζικό λογαριασμό:
Alpha Bank, GR 5901140-1350-135002101376482

Επίσης επειδή θα χρειαστεί να τυπωθούν οι αστρολογικοί χάρτες των συμμετεχόντων, μαζί με την επιβεβαίωση για τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε να στείλετε και τα στοιχεία σας (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) για να τυπώσουμε τον αστρολογικό σας χάρτη.

photo https://www.facebook.com/events/353058241564061/

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
www.beyoursun.gr
FB ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
fkarael@otenet.gr
———
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΝΗΣ
www.laughterwellness.gr
eliaskoumpounis@gmail.com
Τηλ. 6974422175

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.