ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΜΟΝΗ

 

ΑΝΑΜΟΝΗ

 

Στην αφυπνιζόμενη συνείδηση της ανθρωπότητας, ανατέλλει τώρα βραδέως, η μεγάλη αλήθεια του εντός ημών Θεού, ο οποίος κατά θείο τρόπο «διέρχεται» μέσα από όλες τις μορφές εκδηλώνοντας έμφυτη θειότητα δια των ανθρωπίνων πλασμάτων.

Ως συνέπεια αυτής της ανάπτυξης, εισχωρεί σήμερα στο νου των ανθρώπων μία νέα αντίληψη, η αντίληψη περί του εντός μας Χριστού, της ελπίδας της δόξας.

Υπάρχει μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πίστη ότι ο Χριστός υπάρχει μέσα μας και η πίστη αυτή θα μεταβάλει τα πράγματα του κόσμου και ολόκληρη τη στάση της ανθρωπότητας απέναντι στη ζωή.

Στο υψηλό εκείνο σημείο της Γης όπου διαμένει ο Χριστός, βρίσκονται συγκεντρωμένοι γύρω Του όλοι οι μεγάλοι μαθητές Του, οι Διδάσκαλοι της Σοφίας και όλοι οι απολυτρωμένοι εκείνοι Υιοί του Θεού, οι οποίοι στο διάστημα των αιώνων πέρασαν από το σκοτάδι στο Φως, από το απατηλό στο πραγματικό και από το θάνατο στην αθανασία.

Στέκονται έτοιμοι να εκπληρώσουν τις εντολές Του και να υπηρετήσουν τον Κύριο των Κυρίων και τον Διδάσκαλο των Αγγέλων και των ανθρώπων.

Οι ιδρυτές και οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών και όλοι οι πνευματικοί άνθρωποι αναμένουν τις οδηγίες Του για να αποκαλύψουν σε όλους, όσοι αγωνίζονται μέσα στη δίνη των παγκόσμιων υποθέσεων, ότι δεν είναι μόνοι.

Ο Υπερβατικός Θεός εργάζεται διά του Χριστού και της Πνευματικής Ιεραρχίας για να επιφέρει ανακούφιση, ενώ ο εντός όλων των ανθρώπων κατοικών Θεός βρίσκεται στα πρόθυρα ορισμένων εκπληκτικών Αναγνωρίσεων.

Σε ολόκληρη την πνευματική διαδοχή των Υιών του Θεού, τίποτε άλλο δεν βλέπει κανείς παρά μόνο αναμονή και προετοιμασία.

Από τον Οίκο του Πατρός, το κέντρο όπου η θέληση του Θεού είναι γνωστή, ή τη Σαμπάλλα των εσωτεριστών, η προσταγή εκπέμφθηκε. Η ώρα εσήμανε.

Από το Βασίλειο του Θεού, όπου βασιλεύει ο Χριστός, η απάντηση δόθηκε αμέσως:

«Πάτερ , γεννηθήτω το θέλημα Σου».

Εδώ κάτω ,στον κόσμο των ανθρώπων, αναπέμπεται ακατάπαυστα η κραυγή:

«Είθε ο Χριστός να γυρίσει στη Γη».

Και στα τρία αυτά πνευματικά κέντρα, τον Οίκο του Πατρός, το Βασίλειο του Θεού και την αφυπνισμένη ανθρωπότητα, ένας και μόνο είναι ο σκοπός, μία ιδέα και μία ομόθυμη προσδοκία κυριαρχεί:

Η επανεμφάνιση του Χριστού.

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo revealedtheninthwave.blogspot.com

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.