ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Όντας πολύ στενοχωρημένος αναφορικά με την εξέλιξη του δράματος της κατάρας που λέγεται “καρκίνος”, έψαξα και κατέληξα σε μια ολιστική προσέγγιση την οποία θα σας παραθέσω ευθύς αμέσως. Πριν από αυτό όμως τονίζω ότι σε καμιά περίπτωση δε συστήνω διακοπή του σχήματος θεραπείας του ιατρού ή τροποποίηση αυτού. Πρώτον επειδή κάτι τέτοιο θα με στοχοποιήσει ως επαγγελματία υγείας από το ιατρικό-φαρμακευτικό κατεστημένο και δεύτερον επειδή ακολουθώντας το φυσικό δρόμο, ο πάσχων θα δει άμεση βελτίωση (το πόσο εξαρτάται από το στάδιο του καρκίνου).

Ακολουθεί η λίστα προτεινόμενων οδηγιών

 

 1. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό. Ο εγκέφαλος μέσω βιοχημικών ουσιών (νευροπεπτίδια) πυροδοτεί τη σύνθεση νευροδιαβιβαστών, ορμονών σύμφωνες με το συναισθηματικό προφίλ του πάσχοντος, δηλαδή των σκέψεών του. Μαύρες σκέψεις θα δώσουν προφίλ νευροδιαβιβαστών που θα πουν στα κύτταρα ότι είναι ώρα να πεθάνουν. Θετικές σκέψεις θα πουν στα κύτταρα “προστατευθείτε και ζήστε με κάθε τρόπο”. Με τον τρόπο αυτό αναστέλλεται η έκφραση των ογκογονιδίων και επάγεται η έκφραση των ογκοκατασταλτικών γονιδίων.
 2. Τα γονίδια συνθέτουν πρωτεϊνες. Οι πρωτεϊνες για να γίνουν, πρέπει πάρα πολλά μεταβολικά μονοπάτια στο κύτταρο να πάρουν μπρος. Απαιτούνται δηλαδή βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία σε συγκεκριμένες ποσότητες και αναλογίες ώστε να βοηθηθεί το “αντικαρκινικό προφιλ” που πάμε να χτίσουμε.
 3. Το “αντικαρκινικό προφιλ” απαιτεί ωμοφαγική διατροφή, αποτοξίνωση, οξυγόνωση, άσκηση, ενυδάτωση, ηρεμία και διαλογισμό και στενή παρακολούθηση της πορείας του πάσχοντος με συχνές εξετάσεις καρκινικών δεικτών, συμπτωμάτων ώστε κάθε φορά το ολιστικό θεραπευτικό σχήμα να τροποποιείται σε συνεργασία του ογκολόγου με τον Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
 4. Ο πάσχων πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη και να μετακομίσει στην εξοχή, ειδικά κοντά σε θάλασσα ή βουνό. Το ιδανικό είναι ιαματικά λουτρά που θα βοηθήσουν πολύ στην αποτοξίνωση και τη χαλάρωση.
 5. Ο πάσχων πρέπει να γελάει όσο το δυνατό περισσότερο. Κωμωδίες στην τηλεόραση, συναναστροφή με χαρούμενα και αισιόδοξα άτομα και γενικότερα να κάνει ο,τιδήποτε τον ευχαριστεί. Οι ενδορφίνες που παράγονται εκτός από ευεξία έχουν πολύ δυνατή θεραπευτική δράση στον καρκίνο.
 6. Ο πάσχων πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα περιπάτους στην εξοχή, στο βουνό ή στη θάλασσα. Συνίσταται ενθέρμως η εκμάθηση ενεργειακών ασκήσεων όπως το ται-τσι.
 7. Μόνο ωμοφαγική διατροφή δηλαδή φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και φύτρα. Στις σαλάτες συνίσταται dressing με λεμόνι και ψιλοκομμένο σκόρδο με ελαιόλαδο. Μαγειρευτά μόνο 2 με 3 φορές την εβδομάδα με τροφές όπως κεχρί, κινόα, όσπρια.
 8. Για αποτοξίνωση, κάθε 3 μέρες ο πάσχων για μια μέρα θα τρέφεται μόνο με πολτοποιημένες στο μπλέντερ τροφές όπως παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο, μαρούλι, καρότο με προσθήκη ορθομοριακού νερού. Θα βοηθήσει επίσης η κατανάλωση τροπικών φρούτων πλούσιων σε ένζυμα όπως η παπάγια, ο ανανάς, γκουάβα, ακτινίδια και grapefruit. Εναλλακτικά τη μέρα αυτή μπορεί να τρώει μόνο φρούτα εποχής.
 9. Όσο αντέχει μπορεί να κάνει ελεγχόμενες νηστείες
 10. Ο πάσχων πρέπει να κάνει ασκήσεις διαλογισμού, να οραματίζεται τον εαυτό του ΠΛΗΡΩΣ ΥΓΙΗ!
 11. Περαιτέρω ενίσχυση μπορεί να έχει ο πάσχων με αλόη, βιταμίνες B C E D, β-καροτένιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, ολευρωπαϊνη, πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά.
 12. Μπορεί τέλος να ερευνήσει τη δράση των εξής σχημάτων:

α. DMSO/MSM/Cesium Chloride (www.thewolfeclinic.com)

β. Insulin Potentiation Therapy (www.antiagingmedicine.com)

γ. Ozone Therapy (www.antiagingmedicine.com)

δ. Intravenous Vitamin C (www.riordanclinic.org & www.whitakerwellness.com)

ε. Protocel (www.outsmartyourcancer.com)

στ. Brandt/Kerr Grape Cure (σταφυλοθεραπεία)

ζ. Bob Beck Protocol (www.cancertutor.com/bobbeck-bp)

η. Vitamin B17 (Laetrile) (www.cytopharma.com)

 

Νικόλαος Δαραδήμος

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.