ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ DEVITA-AP

 

ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ  ΣΥΣΚΕΥΗ  ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ  DEVITA-AP

 

Συσκευή DeVita-AP με 30 πλέον προγράμματα θεραπείας για να καταπολεμήσει βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα.

Ο θάνατος ενός παρασίτου συμβαίνει όταν η συχνότητα συντονισμού ταιριάζει με εκείνη του παρασίτου εν λόγω. Αυτό είναι το φαινόμενο του βιοσυντονισμού με την φορητή συσκευή DeVita-AP

Η συσκευή DeVita-AP περιέχει προγράμματα με συγκεκριμένες συχνότητες για θανάτωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων, καθώς και μια ευρεία ποικιλία των παρασίτων. Αυτό είναι το AP νέα γενιά με 30 προεγκατεστημένα προγράμματα, σε αντίθεση με το 20 στην παλαιότερη έκδοση.

Η συσκευή πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σώμα μας με την πλευρά της οθόνης στραμμένη προς τα έξω, καθώς το πίσω μέρος της συσκευής περιέχει την κεραία. Κάποιος μπορεί να τρέξει τα προγράμματα καθημερινά, πάντα τρέχει το πρόγραμμα αποστράγγισης στο τέλος του κάθε προγράμματος. Το καλύτερο για να καθαρίσετε από αυτά, χρησιμοποιείτε πρώτα το πρόγραμμα για τα παράσιτα, μετά για τα βακτήρια και στην συνέχεια μύκητες και ιούς – όλα αυτά τα προγράμματα μπορεί να τα χρησιμοποιήσετε για 30-40 ημέρες.

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν τη δική τους συχνότητα συντονισμού ή «προσωπική δονήσεις”. Αν κάποιος μπορεί να ταιριάξει με αυτές τις συχνότητες ή δονήσεις, ακριβώς τότε ο μικροοργανισμός θα απορροφήσει αυτή την ενέργεια και να σκάσει και να πεθάνουν. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί η συσκευή DeVita-AP παράγει αυτές τις ακριβείς συχνότητες που πετάει τους μικροοργανισμούς στο σώμα και να τους σκοτώσει. Αυτό είναι πραγματικά τεχνολογία αιχμής, στην ιατρική του 21ου αιώνα!

Μπορείτε να δείτε πρωτόζωα παράσιτα που θανατώθηκαν με βιοσυντονισμό κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Οι συσκευές αυτές διαμορφώνουν μέσα σε ένα εύρος συχνοτήτων από 0,1 Hz έως 86.000 Hz, οδηγώντας σε ένα 27 MHz φέροντος κύματος.

Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα των συχνοτήτων για την εξάλειψη όλων των τύπων μικροοργανισμών όπως ασκαρίδες, Mycoplasma, τριχομονάδες, ονυχομυκητίαση, Staphylococcus, Streptococcus, χλαμύδια, ιό του έρπη, ιό Epstein-Barr, τον κυτταρομεγαλοϊό, Candida και πολλοί άλλοι.

Πρόσφατη έρευνα στο Journal of Translational Medicine έδειξε ότι πολλοί από αυτούς τους μικροοργανισμούς μπορεί πραγματικά να προκαλέσει καρκίνο.

Η λειτουργία των συσκευών είναι πραγματικά αρκετά απλή, με ένα on και off διακόπτη και ένα πάνω και κάτω βέλος για κύλιση μέσω των προγραμμάτων που εμφανίζονται στη μικρή οθόνη. Είναι σαν τη λειτουργία του κινητού σας τηλεφώνου, αλλά φανταστείτε αν το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορούσε να θεραπεύσει τόσα πολλά διαφορετικά παθογόνα, ενώ κάθεται στην τσέπη σας – αυτό είναι ακριβώς ότι η συσκευή DeVita-AP μπορεί να κάνει.

Αυτή η θεραπευτική συσκευή μπορεί επίσης να προγραμματιστεί από έναν καταρτισμένο επαγγελματία υγείας με τη χρήση ειδικού λογισμικού για τη μεταφορά συχνότητες επάνω στη συσκευή ώστε να είναι πολύ προσωπικό για ατόμου που το χρησιμοποιεί. Είναι σαν να έχετε “τον προσωπικό σας γιατρό” στην τσέπη σας! Αυτή η συσκευή μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλει από τον οργανισμό ένα τεράστιο ποσό των μικροοργανισμών, όπως:

Ιοί – 90 διαφορετικούς τύπους
Βακτήρια – 91 διαφορετικούς τύπους
Μύκητες – 61 διαφορετικούς τύπους
Πρωτόζωα – 31 διαφορετικούς τύπους
Έλμινθες – 33 διαφορετικούς τύπους

Βασικά προγράμματα για το DeVita-AP 30

Τα ακόλουθα προγράμματα είναι προ-εγκατεστημένα στον DeVita-AP 30 συσκευή. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν επίσης πάνω από 1.500 προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν από τον επαγγελματία υγείας σας μετά τη λήψη του κατάλληλου ιατρικού ιστορικού ή σάρωση του ασθενούς με τη διαγνωστική συσκευή Deta Elis Professional.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1. Ανοσία (Imm. Resistance)

Ασυλία-Ανοσολογική αντίσταση είναι η ικανότητα του σώματος να ανθίστανται παθογόνους ιούς, βακτήρια και άλλους επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος. Όσο ισχυρότερη είναι η ανοσολογική αντίσταση, τόσο χαμηλότερος ο κίνδυνος εμφάνισης ασθενειών. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες σε κάθε πρόγραμμα ευεξίας. Κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής, κακές συνήθειες, τη βελτιστοποίηση της διατροφής, αποφεύγοντας τις τοξίνες, την άσκηση, το πόσιμο νερό και περισσότερο, όλα συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χρήση: Αυτό το πρόγραμμα είναι η καλύτερη κίνηση το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, καθώς μπορεί να τονώσει τον οργανισμό και να οδηγήσει σε αϋπνία.

2. Καθαρά Μάτια D (Clean Eyes D)

Είναι κοινό για τα παιδιά, ενώ παίζουν να τρίβουν τα μάτια τους με τα βρώμικα χέρια και τα βακτήρια αυτά προκαλούν τη μεταφορά βακτηριακής επιπεφυκίτιδας. Το Clean μάτια πρόγραμμα έχει ως σκοπό την εξάλειψη αυτών των μικροοργανισμών, βοηθώντας με τη φλεγμονή και τον πόνο, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής κυκλοφορίας στα μάτια.

Χρήση: το πρόγραμμα είναι καλύτερο τρέξιμο 2-3 φορές την ημέρα, όταν το πρόβλημα επιμένει σε μια περίοδο 10 ημερών. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε επίσης το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση» σε συνδυασμό με αυτό κάθε 3 ημέρες.

3. Καθαρά Μάτια A (Clean Eyes A)

Αλλεργίες και μάτια. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και της καλοκαιρινής περιόδου, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε σε εξωτερικούς χώρους λόγω της σκόνης και γύρης στον αέρα, που προκαλεί το κοκκίνισμα, πρησμένα και φαγούρα στα μάτια. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας η οποία μπορεί επίσης να προκύψει όταν καταναλώνουν ορισμένα τρόφιμα, λήψη φαρμάκων ή έρχονται σε επαφή με τα μαλλιά των ζώων. Το CLEAN ΜΑΤΙΑ είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει να καθαρίσουν αυτά τα συμπτώματα.

Χρήση: κατά τη διάρκεια της οξείας συμπτωμάτων, το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει 2-3 φορές την ημέρα, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

4. Βλέφαρα (Eyelids)

Αυτό το πρόγραμμα είναι χρήσιμο όταν υπάρχει οίδημα ή κάψιμο των βλεφάρων, έλκη ή των βλεφαρίδων που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δυσφορία και φωτοφοβία.

Χρήση: το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί, απόγευμα κάθε ημέρα για περίπου 20 ημέρες, σε συνδιασμό με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

5. Κερατοειδής (Cornea)

Ο κερατοειδής είναι το εξωτερικό περίβλημα του ματιού που είναι επιρρεπής σε βλάβες που οδηγούν στην αδιαφάνεια και θολή όραση, κοκκίνισμα των ματιών, καθώς και πρήξιμο. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα αυτά.

Χρήση: κατά τη διάρκεια ενός οξέος επεισοδίου, το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί μια-δυο φορές την ημέρα, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

6. Κατά της γρίπης C (ANTI-FLU C)

Το ξέσπασμα του λεγόμενου ιού της «γρίπης των χοίρων» συνέβη το 2009. Πρόκειται για έναν ιό του υποτύπου H1N1, το οποίο μεταφέρεται από άτομο σε άτομο και προκαλεί τυπικά συμπτώματα γρίπης. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία κατά του ιού κατά τη διάρκεια επιδημιών, ως εκ τούτου, την πρόληψη της λοίμωξης.

Χρήση: κατά τη διάρκεια επιδημιών, το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε δύο μέρες, αλλά καθημερινά είναι επίσης αποδεκτή, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

7. Κατά της γρίπης Β (ANTI-FLU B)

Η γρίπη του ιού Β μεταδίδεται κανονικά μεταξύ των ανθρώπων στον αέρα. Είναι δυνατόν να προληφθεί η μόλυνση εάν το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια επιδημιών.

Χρήση: Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μία φορά την ημέρα ή μία φορά κάθε δύο ημέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

8. Κατά της γρίπης Α (ANTI-FLU Α)

Ο ιός της γρίπης Α μπορεί να είναι απειλητική για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων, όπως οι επιδημίες μπορούν να καλύψουν μεγάλες περιοχές. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της λοίμωξης σε περιόδους επιδημιών. Σε συνδυασμό με αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να τρέξει το LYMPH, συκώτι και τα νεφρά προγράμματα καθαρισμού.

Χρήση: μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα καθημερινά ή μία φορά κάθε δύο ημέρες σε περιόδους επιδημιών, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

9. Κατά της γρίπης-γενικό (ANTI-FLU BASIC)

Με μια επίθεση του ιού της γρίπης, είναι δυνατόν να καταστεί το ανοσοποιητικό σύστημα ευάλωτο σε άλλες λοιμώξεις, που μπορούν να δημιουργήσουν δύσκολες λοιμώξεις του αναπνευστικού που πηγαίνουν βαθιά. Αυτή η βοήθεια του προγράμματος για την πρόληψη τέτοιων μολύνσεων και επιπλοκών. Το ANTI-FLU B και τα προγράμματα κόκκοι STOP μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους επιδημιών, μαζί με τα προγράμματα καθαρισμού LYMPH, ήπαρ και τους νεφρούς.

Χρήση: Το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει καθημερινά σε περιόδους επιδημιών, ή κάθε δύο μέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

10. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ (Detoxification)

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αποτοξίνωση του ήπατος όταν είναι κάτω από την πίεση προσπαθεί να καθαρίσει τις τοξίνες από τα παράσιτα και άλλους μικροοργανισμούς.

Το πρόγραμμα ¤αποτοξίνωση του οργανισμού¤, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την εκτέλεση οποιοδήποτε από τα προγράμματα θεραπείας. Η συχνότητα της χρήσης εξαρτάται πραγματικά από το βαθμό των τοξινών στο σώμα – το πιο τοξικό, η πιο συχνή μπορεί κανείς να τρέξει το πρόγραμμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ 2 έως 4 φορές την ημέρα. Δεδομένου ότι η θανάτωση των μικροοργανισμών μπορεί να ελευθερώσουν πολλή τοξίνες στο σώμα, είναι σημαντικό για να τρέξει αυτό το πρόγραμμα αμέσως μετά την εκτέλεση οποιουδήποτε προγράμματος για τη θανάτωση των μικροοργανισμών.

Χρήση: Τρέξτε αυτό το πρόγραμμα μία φορά κάθε 3 ημέρες και να πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό την ημέρα για το ξέπλυμα.

11. Κατά της αλλεργίας (Anti-allergy)

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει ανακούφιση σε συμπτώματα αλλεργίας, όπως κνησμός, εξανθήματα, πόνο στα μάτια και τη γενική δυσφορία.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέχει κάθε πρωί και βράδυ για περίπου 10 ημέρες, μαζί με την IMMUNE-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και προγράμματα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

12. Χωρίς κρυολογήματα (No cold)

Η πλειοψηφία στις οξείες αναπνευστικές παθήσεις έχουν αλιευθεί σε δημόσιους χώρους, όπως στις δημόσιες μεταφορές, στον κινηματογράφο, σούπερ μάρκετ – μόλις κάποιος φτερνίζεται, όλοι οι άνθρωποι στην περιοχή είναι πιθανό να δεχτούν τους αερομεταφερόμενα ιούς. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην πρόληψη του ιού, λαμβάνοντας μια ζώνη προστασίας και ως εκ τούτου την πρόληψη της δυσφορίας και του πόνου.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει δύο φορές την ημέρα, σε συνδυασμό με την αποτοξίνωση και IMMUNE προγράμματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μία φορά κάθε 3 ημέρες.

13. Στοπ κόκκοι (Cocci Stop)

Σταφυλόκοκκοι και οι στρεπτόκοκκοι είναι συνεχώς παρούσα στο δέρμα και τους βλεννογόνους του λαιμού και της μύτης. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, τότε αυτά τα βακτήρια μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα στο σώμα προκαλώντας συμπτώματα όπως πονόλαιμο με πυρετό. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τον οργανισμό καταπολέμηση αυτών των Cocci βακτήρια και δίνει τη δυνατότητα στο ανοσοποιητικό σύστημα να αναλάβει τον έλεγχο.

Βακτήρια Staphylococcus: αμυγδαλίτιδα, διαπύηση του τραύματος, styes (απόστημα στο βλέφαρο), γρίπη, σήψη, δηλητηρίαση, εντεροκολίτιδα – δείτε το βίντεο για Staphylococcus

Staph είναι μικρή για Staphylococcus, ένα είδος βακτηριδίου. Υπάρχουν πάνω από 30 είδη, αλλά Staphylococcus aureus προκαλεί τα περισσότερα από σταφυλόκοκκο λοιμώξεις (προφέρεται “μολύνσεις staff”), συμπεριλαμβανομένων των

Δερματικές λοιμώξεις
Πνευμονία
Τροφική δηλητηρίαση
Το σύνδρομο τοξικού σοκ
Δηλητηρίαση του αίματος (βακτηριαιμία)

Streptococcus: πονόλαιμος, αμυγδαλίτιδα, πνευμονία, ιγμορίτιδα, αμυγδαλίτιδα, μέση ωτίτιδα, λεμφαδενίτιδα, δερματικό εξάνθημα, πυώδη αρθρίτιδα, ρευματισμούς, νεφρική νόσο, οστεομυελίτιδα, Οστρακιά – δείτε το βίντεο για Streptococcus

Αιτίες Ομάδα Α strep

Strep στο λαιμό – μια πληγή, κόκκινο λαιμό, μερικές φορές με λευκές κηλίδες στις αμυγδαλές
Οστρακιά – μια ασθένεια που ακολουθεί strep το λαιμό. Προκαλεί ένα κόκκινο εξάνθημα στο σώμα.
Inpetigo – μια δερματική λοίμωξη
Το σύνδρομο τοξικού σοκ
Κυτταρίτιδα και νεκρωτική απονευρωσίτιδα (σάρκα τρώει νόσου)
Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει καθημερινά κάθε 3 ώρες, αν απαιτείται, έως ότου υπάρξει πλήρης αποκατάσταση της υγείας. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αυτό σε συνδυασμό με την αποτοξίνωση και IMMUNE προγράμματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μία φορά κάθε 3 ημέρες. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ασθένειες που σχετίζονται με Streptococcus λοιμώξεις όπως η αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα, ερυσίπελας, οστρακιά και άλλα. Το πρόγραμμα πρέπει να εφαρμοστεί αμέσως μετά την έναρξη της ασθένειας.

14. Καθαρά μάτια (Clean eyes)

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα των ματιών, όπως ο πόνος, πρήξιμο και πόνο, κόκκινα μάτια με χαρακτηριστική φλεγμονή.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά όπως απαιτείται, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

15. Ελεύθερη αναπνοή (Free breth)

Η μύτη είναι σημαντικό να είναι σε θέση να αναπνέει ελεύθερα, ώστε το σώμα να λαμβάνει τις επαρκείς ποσότητες οξυγόνου που είναι ζωτικής σημασίας για την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ρινικής κοιλότητας και τα εμπόδια που σχετίζονται με διαφορετικούς παράγοντες που μας εμποδίζουν να αναπνέει ελεύθερα.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε δύο μέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

16. Υποστήριξη του καλοφαγά (Help a gourmand)

Γαστρεντερικά προβλήματα! Συχνά, όταν έχουμε να συνδυάσουμε διάφορα τρόφιμα, η όταν η τραπεζαρία είναι γεμάτη, κομμάτια του γαστρεντερικού μας (GI) παίρνουν συχνά υπερφορτωμένο φορτίο και εκδηλώνουν συμπτώματα όπως εντερικές διαταραχές και με πόνο, ναυτία, φούσκωμα στο στομάχι και κάψιμο. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά να ανακουφίσει πολλά από αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές την ημέρα μέχρι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση της υγείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

17. Αντισηπτικό (Antiseptik)

Είμαστε δέκτες, μαζεύοντας ποικιλία διαφορετικών μικροοργανισμών όλη την ώρα που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα και προκαλούν συμπτώματα – βόσκηση και την κοπή του δέρματος είναι ένας άλλος τρόπος. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά να καθαρίσει το σώμα, από την επίθεση αυτών των μικροβίων, που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες, βοηθώντας μας για μια γρήγορη ανάκαμψη.

Αντισηπτικό πρόγραμμα: λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένης της αγνώστων λοίμωξη, φλεγμονή, οίδημα, πόνο, ερυθρότητα.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορά την ημέρα αν υπάρχει οξεία φλεγμονή, μαζί με την ΥΜΡΗ, το ήπαρ και τα προγράμματα καθαρισμού των νεφρών.

18. Καθαρά πέλματα (Clean feet)

Μυκητιάσεις στα πόδια μας είναι κοινές εμφανίσεις – μπορούμε να κολλήσουμε αυτές τις μυκητιασικές λοιμώξεις από δημόσιους χώρους, όπως πισίνες, σάουνες και γυμναστήρια. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά το σώμα να αντέξει αυτές τις λοιμώξεις από μύκητες και εμποδίζει τα πόδια μας από το να έχουν μολυνθεί.

Χρήση: σε περίπτωση ενεργών μυκητιάσεων των ποδιών, το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει 2 φορές την ημέρα μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

19. Χωρίς πονοκέφαλο (Head no pain)

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει τους πονοκέφαλους από διαφορετικές πηγές και να εξαλείψει τον δυσάρεστο πόνο.

Χρήση: το πρόγραμμα αυτό μπορεί να εφαρμοστεί όπως και όταν απαιτείται ανά πάσα στιγμή και μπορεί να εκτελεστεί περισσότερες από μία φορά την ημέρα.

20. Κατά των ελμίνθων (No worms)

Παρασιτική μόλυνση με σκουλήκια της οικογένειας Helminth είναι άνευ προηγουμένου, με τι μεταδίδονται: άπλυτα φρούτα και λαχανικά και μερικώς μαγειρεμένο κρέας και ψάρι, καθώς και ανεπαρκείς διαδικασίες υγιεινής. Αυτό το πρόγραμμα θα συμβάλει στην εξάλειψη πολλών από αυτά τα σκουλήκια στο σώμα. Ασκαρίδες: ascaris, ναυτία, τρίξιμο των δοντιών (τριγμός των οδόντων), κεφαλαλγία, ανορεξία, κοιλιακή διάταση – δείτε το βίντεο Ascaris Worms – ζωντανή λειτουργία.

Χρήση: όταν αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται προληπτικά, μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε 3 ημέρες, για όχι λιγότερο από 10 συνεδρίες συνολικά, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης την ίδια ημέρα.

21. Υγιεινή ευαίσθητης περιοχής

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) είναι όλο και πιο διαδεδομένα με όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν μολυνθεί. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην πρόληψη αυτών των λοιμώξεων από τη λήψη μιας προστασίας στο σώμα.

Χρήση: Εάν υπάρχει υποψία για ΣΜΝ, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί την ημέρα για τουλάχιστον 20 ημέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης μία φορά κάθε 3 ημέρες.

22. Καθαρός Λέμφος (CLEAN LYMPH)

Το λεμφικό σύστημα είναι ζωτικής σημασίας για τον καθαρισμό των τοξινών και των υποπροϊόντων στο σώμα. Εάν το λεμφικό σύστημα γίνεται συμφόρηση, τότε οι τοξίνες θα παραμείνουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλεί συμπτώματα της δηλητηρίασης. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να καθαρίσει και να αποτοξινώσει το λεμφικό σύστημα, χωρίς να τονίζεται αυτό.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε 3 ημέρες πίνοντας τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό την ημέρα.

23. Καθαρό Ύπαρ (CLEAN LIVER-ΣΥΚΩΤΙ)

Το ήπαρ είναι ένα από τα ποιο κύρια όργανα αποτοξίνωσης του σώματος και σίγουρα με μια από τις μεγαλύτερες διενέργειες, που εργάζονται σε πλήρη δυναμικότητα σε καθημερινή βάση. Όταν το ήπαρ δεχτεί συμφόρηση και τόνωση, στη συνέχεια θέτει αναπόφευκτα ένα μεγάλο τοξικό φορτίο για τα άλλα όργανα αποτοξίνωσης. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην αποτελεσματικότητα των οδών του ήπατος προς την αποτοξίνωση και επιτρέπει να το επεξεργάζονται καλύτερα και να εξουδετερώνει τις τοξίνες στο σώμα.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά κάθε 3 ημέρες, πίνοντας περίπου 1,5 λίτρα καθαρό νερό την ημέρα.

24. Καθαρά Νεφρά (CLEAN KIDNEYS)

Οι νεφροί είναι ένα άλλο σημαντικό όργανο αποτοξίνωσης που κάνει το φιλτράρισμα και την εξάλειψη πολλών διαφορετικών τοξινών στα ούρα σε καθημερινή βάση. Κατά καιρούς λοιμώξεων ή τοξική υπερφόρτωση, μπορούν να κάνουν συμφόρηση και να αυξήσουν την τοξικότητα του οργανισμού στο σύνολό του.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε 3 ημέρες, πίνοντας τουλάχιστον 1,5 λίτρα καθαρό νερό την ημέρα.

25. Αντοχή του ύπατος και των νεφρών (Liver & Kidneys)

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας τόσο του ήπατος και των νεφρών, ιδίως σε περιόδους τοξικής υπερφόρτωσης και την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Χρήση: το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει μια φορά κάθε 3 ημέρες, πίνοντας τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό την ημέρα.

26. Χωρίς Έρπητα (No Herpes)

Ο Έρπης αντιπροσωπεύει μια σειρά από λοιμώξεις που προκαλούνται από διαφορετικούς τύπους του ιού του έρπητα. Ψυχρές πληγές γύρω από το στόμα μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα του ιού του απλού έρπητα τύπου 1 (HSV-1).
Έρπης των γεννητικών οργάνων, με συμπτώματα που περιλαμβάνουν αλλοιώσεις επί ή γύρω από τα γεννητικά όργανα και του ορθού και ακόμη και τους μηρούς και τους γλουτούς, προκαλείται από ιό απλού έρπητα τύπου 2 (HSV-2) και μεταδίδεται σεξουαλικά. Ο ιός ζει στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό.

Ιός του έρπητα: φαγούρα, κάψιμο, πόνος, εξάνθημα στα γεννητικά όργανα και τα χείλη, φουσκάλες του δέρματος, η υπογονιμότητα – δείτε το βίντεο για έρπης.

Χρήση: όταν υπάρχει μια ενεργός προσβολή του έρπητα, θα πρέπει να τρέξει το πρόγραμμα 2-3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα, και στη συνέχεια μία φορά την ημέρα για άλλες 3 εβδομάδες. Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα πρέπει να εκτελείται μία φορά κάθε 3 ημέρες.

27. Όχι στα μονοκύτταρα (No Protists)

Τα πρωτόζωα είναι μικροί μικροοργανισμοί που παίρνουν μέσα στο σώμα, μέσω βρώμικο handsm, την κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων και νερού. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην εξάλειψη αυτών των πρωτόζωων που μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία από προβλήματα υγείας. Giardia πρωτόζωα: κοιλιακό άλγος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, αλλεργίες, παγκρεατίτιδα, ηπατίτιδα, αναιμία – δείτε το βίντεο για Giardia.

Χρήση: το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει 1-2 φορές την ημέρα για 10-14 συνεχείς ημέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

28. Στοπ η Κάντιντα (Candida STOP)

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στο να κρατήσει ανέπαφη από το παθογόνων Candida, καθώς και να ομαλοποιήσει την οξεοβασική ισορροπία του εντέρου.

Μύκητα Candida albicans: μυκητιασικές λοιμώξεις, dysbiosis, μύκητα των νυχιών, κολπικό έκκριμα, στειρότητα, την κόπωση, διάταση του εντέρου – δείτε το βίντεο για Candida albicans
Χρήση: το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να τρέξει 1-3 φορές την ημέρα για 2-4 εβδομάδες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης κάθε 3 ημέρες.

29. Κατά του Κολιβάκιλου (COLON BACILLUS)

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην μείωση των παθογόνων βακτηρίων στο έντερο που μπορούν να παράγουν τοξίνες που προκαλούν πολλά προβλήματα του εντέρου – η ανισορροπία μεταξύ του καλού και τα κακά βακτήρια που ονομάζεται dysbiosis.

Βακτήρια Escherichia coli: γαστρεντερίτιδα, διάρροια, dysbiosis, χολοκυστίτιδα, τραχειίτιδας, αρθρίτιδα, αδένωμα – δείτε το βίντεο για E. coli

Ορισμένα είδη του Ε. coli μπορεί να προκαλέσει διάρροια, ενώ άλλοι προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, αναπνευστική ασθένεια και η πνευμονία, και άλλες ασθένειες.

Χρήση: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει για 10-20 συνεχείς ημέρες, μαζί με το πρόγραμμα αποτοξίνωσης μία φορά κάθε 3 ημέρες.

30. Κατά της Φλεγμονής (Anti-Inflammat)

Φλεγμονή μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα τραυματισμού ή μόλυνσης. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ και την αφαίρεση διαφόρων τοξικών ουσιών, ως εκ τούτου, τη βελτίωση της παροχής οξυγόνου και μεταβολικών διεργασιών, βοηθώντας στην ταχύτερη ανάκαμψη.

Φλεγμονή: διάφορα είδη της φλεγμονής, ερυθρότητα, οίδημα, πυρετός, κρυολογήματα – δείτε το βίντεο για φλεγμονή

Χρήση: Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες φλεγμονώδεις καταστάσεις – μπορεί να τρέξει 1-3 φορές ανά ημέρα για έναν αριθμό ημερών. Συνιστάται ότι τα προγράμματα καθαρισμού LYMPH, ήπαρ και τα νεφρά να χρησιμοποιούνται πάρα πολύ.

 

Με εκτίμηση: Χρήστος Σούρβαλος

photo devitacenter

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.