ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΙ

 

 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΙ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SU JOK ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ

ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ

-ΜΙΚΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ(2 συστήματα)
– ΣΠΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
– ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
– ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
– ΤΟΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΟΞΑ-ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ
– ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ με εναλλακτικό τρόπο
10πμ-20μμ
-τηλ συμμετοχών 6932992389

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ
Lifehub | 18th February 2016 | ΟΜΑΔΑ | No Comments

lifehub-mpitzanaki

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

Η οδοντίατρος Dr Χριστίνα Μπιτζανάκη γεννημένη το 1966 στα Χανιά της Κρήτης τέλειωσε το 1991 το Στοματολογικό Ινστιτούτο της Ιατρικής Ακαδημίας του Plovdiv Bulgaria με βαθμό πολύ καλά .

Από το 1991 ασκεί κλινική οδοντιατρική στο ιατρείο της στα Χανιά από το 2005 ασχολείται παράλληλα με τον micro βελονισμό Su Jok όποτε και εκδίδει στα ελληνικά το βιβλίο του PL. IVANOV SU JOK και MOXA

Μέσα από την ανάγκη της για εξειδίκευση και την παρατηρητικότητα της κατά τις οδοντοστωματικές θεραπείες ότι……..

οδηγείται αρχικά στο μικροβελονισμό Su Jok Prof.του Park Jae Woo (στο οποίο σύστημα είναι και εκπαιδεύτρια 1ου επίπεδου εξουσιοδοτημένη από την τότε διευθύντρια της Διεθνούς ακαδημίας Su Jok Μόσχας Dr Τατιάνα Σοκόλοβα )

Μαθήτευσε την μέθοδο από το 2005-2008 με εξαιρετικούς δασκάλους της Ακαδημίας SU JOK όπως τον ίδιο τον ιδρυτή αείμνηστο Prof. Park , την Dr Tataina Sokolova, Dr V. Nikolaeva, Dr Anatolii Tkachuk.

Οργάνωσε μεγάλα σεμινάρια με τον Dr Tkachuk Anatolii για την μέθοδο 6 ΚΙ και THRIORIGIN THEORY του Su Jok κατ’επανάληψη στην Κρήτη με την διαβαλκανική εκπρόσωπο Su Jok Lora Maliova .

Το ενδιαφέρον της αρχικά για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις την οδηγεί στον σωματικό βελονισμό με επίσης εξαιρετικούς δασκάλους όπως την Dr Radha Thambirajah(Academy of Chinnese Acupanture), Dr Tomas Lundeberg( Σουηδία),Dr Ηλία Κωνσταντινίδη( Greece) και τον ωτοβελονισμό όπως Dr G. Bazzoni,(Italy) Τatiana Socolova(Moscow), Dr R.Nogier(France) (παγκόσμιος ηγέτης τεχνικής ωτοβελονισμού στη Δύση).

Με τον Dr Nogier έρχεται να απαντηθεί –ολοκληρωθεί ένα από τα πρώτα οδοντιατρικά της ερωτήματα … !. Από τον ίδιο διδάχτηκε τον 2ο από τους δυο καλύτερους τρόπους στον κόσμο αυτή την στιγμή Διαχείρισης Μετά-τραυματικού στρες που χρησιμοποιούν πλέον στην NASA .

Η εκπαίδευση της στο αισθητικό τμήμα με τις αρχές του βελονισμού δεν άργησε να έρθει από την Dr . Radha Thambirajah

Κατέχει δίπλωμα αισθητικής τεχνικής COSMETIC GUA SHA MASSAGE (botox χωρίς χειρουργείο )ενώ συνεχίζει να διδάσκει Su Jok και βεζουντοθεραπεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη.

Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά Holistic Life ,Bioknews και πολλά άλλα .

H Σωματό ενεργειακή Αυτογνωσία -Flowiodity, η διατροφή και τα ανθοϊάματα του Dr Bach εκπαίδευση που έλαβε με τον οστεοπαθητικό και σωματικό φυσικοπαθητικό και σωματικό ψυχοθεραπευτή Ε. Λαζάρου συμπληρώνουν την σφαιρικότητα αντίληψης της για την υγεία.

Ασκεί τις τεχνικές της στα Χανιά Κρήτης στο ιδιωτικό της ιατρείο μονό με ραντεβού με ενδιαφέρουσες, δυνατές και σπάνιες τεχνικές antistress και CHRONO ACCUPANTURE (αποφόρτισης για πάντα από τις αναμνήσεις που μας κρατούν πίσω στην ζωή από ατυχήματα ή απώλειες αγαπημένων προσώπων)

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, βουλγαρικά και λίγα ρώσικα.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.