ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΑΠΑΤΙΤΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΙΤΗΣ, ΑΣΗΜΙ, ΑΧΑΤΗΣ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΑΤΙΤΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΙΤΗΣ, ΑΣΗΜΙ, ΑΧΑΤΗΣ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Απατίτης

Ξεκαθαρίζει τη σύγχυση στα νοητικά επίπεδα. Επικοινωνιακός λίθος. Βοηθά στη δημιουργία βαθιάς κατάστασης διαλογισμού. Αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Νερού. Ενδυναμώνει τους μυϊκούς ιστούς. Βοηθάει στην καταπολέμηση ιών. Απολιθωμένο Ξύλο Σταθεροποιεί το άτομο που περνά νοητικό και συγκινησιακό στρες. Βοηθά στην ανάμνηση περασμένων ζωών.

Ασβεστίτης

Μεγεθύνει τη σκέψη, βοηθά τη μνήμη, συντελεί σε μεγαλύτερη διανοητική ικανότητα. Ωφελεί τα οστά και κυρίως τις αρθρώσεις, τα νεφρά, το ήπαρ, την καρδιά και την σπλήνα. Κατευνάζει προβλήματα αρθριτικών και νευρικού συστήματος.

Ασβεστίτης (πράσινος)

Θεραπευτής του νου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση που κάποιος μοχθεί να επιτύχει την ισορροπία.

Ασήμι

Ευθυγραμμίζει το αστρικό και το φυσικό σώμα. Σχετίζεται με κάθε καινούργια αρχή. Ελευθερώνει αναμνήσεις από το υποσυνείδητο.

Αχάτης

Θάρρος. Συμβολίζει το τρίτο μάτι. Φέρνει μια πνευματική αγάπη για την αλήθεια. Μας φέρνει σε επαφή με την φύση. Μας βοηθάει να μεταδίδουμε την γνώση. Δίνει κουράγιο, δύναμη και ισορροπία στα 3 στοιχεία μας. Δίνει θάρρος και εμπιστοσύνη. Αμβλύνει την εξυπνάδα. Ευλογεί την γονιμότητα και την ευημερία. Δίνει ευγένεια, ευτυχία και ευνοεί την αλήθεια. Θεραπεύει, προστατεύει, φέρνει αγάπη. Είναι πολύ προστατευτική πέτρα ενάντια στη βλαπτική μαγεία και στην κατάληψη από πνεύματα. Αυξάνει το κουράγιο και τη δύναμη, ενώ χρησιμοποιείται και στη δημιουργία επαφής με βοηθητικά πνεύματα με μορφή ζώων.

Ο Αχάτης των δέντρων

Μας βοηθάει στην αυτοανάλυση και ανοίγει τους ορίζοντες και την κατανόηση μας. Χρησιμοποιείται για καθαρισμό και εξαγνισμό. Έλκει τα χρήματα και την επιτυχία με έναν ήπιο τρόπο. Βοηθά στην εξισορρόπηση ενεργειών και στην κηπουρική, καθώς συνδέεται άμεσα με τη φύση.

Αχάτης Πρασινοκίτρινος

Είναι μια πέτρα που έλκει νέους φίλους, χρήματα, ευτυχία και μακροζωία. Λέγεται ότι σε οδηγεί σε κρυμμένους θησαυρούς, ενώ βοηθά στην κηπουρική από όπου και η ονομασία «φυλαχτό του κηπουρού».

Αχάτης Μπλε Δαντελωτός

Φοριέται για ειρήνη και ευτυχία. Πολύ καλός για να μειώνει τους οικογενειακούς καυγάδες και το άγχος. Προάγει την φροντίδα και την ευγένεια. Βοηθά το νευρικό σύστημα, τις μολύνσεις, το θυρεοειδή και τον πυρετό. Επίσης, βοηθά στο άνοιγμα του τσάκρα του λαιμού, στην ελεύθερη έκφραση και στην επικοινωνία.

 

Παρα Κελσος

photo geo.auth

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.