ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΚΟΡΑΛΛΙ & ΚΑΡΝΕΟΛΙΟ, ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ

ΚΟΡΑΛΛΙ & ΚΑΡΝΕΟΛΙΟ, ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ

 

Κοράλλι

Καλό για να διατηρεί υπό έλεγχο τις σκέψεις, για οραματισμό και για διαλογισμό.  Καταπολεμά την αναιμία. Δυναμώνει το μυϊκό σύστημα. Κατευνάζει εφηβικές συναισθηματικές εξάρσεις.

Καρνεόλιο

Χαρίζει την αίσθηση της ευημερίας. Ανακυκλώνει τις εμπειρίες των προηγουμένων ζωών. Επιταχύνει το νόμο του Κάρμα. Ο λίθος των ευχών. Βοηθάει στην εκπλήρωση ευχών. Φέρνει τύχη. Μεταφορέας της πορτοκαλί ακτίνας. Δημιουργικότητα και ισορροπία στις διανοητικές εργασίες. Φέρνει ενέργεια και ευεξία. Ενισχύει την επαφή και την σύνδεσή μας με την γη. Βοηθάει στις αλλεργίες, δηλητηριάσεις, τραύματα, ρευματισμούς.

Το κίτρινο Καρνεόλιο

Φέρνει χαρά και αισιοδοξία και εξευγενισμένες δονήσεις.

Το πορτοκαλί Καρνεόλιο

Διεγείρει τη βαθιά αγάπη, προειδοποιεί, δίνει χαρά, θεραπεύει και ισορροπεί το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα, καθαρίζει το αίμα και τα νεφρά, βοηθά τους ρευματισμούς, την αρθρίτιδα και την νευραλγία, καθώς και το μάτωμα της μύτης. Βοηθά στο καθάρισμα του νου, στην συγκέντρωση των σκέψεων και στην εξερεύνηση των προηγούμενων ζωών μας και μας συνδέει με τη γη.

Γενικά, το καρνεόλιο είναι μια πέτρα που δίνει κουράγιο, ιδιαίτερα σε ντροπαλά άτομα και αυτοπεποίθηση, όπως και αναπτύσσει την σεξουαλική επιθυμία ανάμεσα στα ζευγάρια.

 

Παρα Κελσος

photo Tito Shop

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.