TONG REN

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TONG REN

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TONG REN

 

Οι ασθενείς του Tong Ren βλέπουν υπέροχα αποτελέσματα καθώς συνδυάζουν το Tong Ren με τη θεραπευτική τους αγωγή. Για παράδειγμα ασθενείς με πόνους από αρθριτικά ή από διαβητική νευροπάθεια παρατηρούν τη εξασθένιση  των συμπτωμάτων τους . Άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας ή με εγκεφαλικό  φαίνονται να επανακτούν τη δύναμή τους και  τη δυνατότητα κινήσεων. Άνθρωποι στο τρίτο ή τέταρτο στάδιο του καρκίνου βιώνουν αξιοσημείωτη αντιστροφή της κατάστασής τους. Εκατοντάδες διαφορετικές καταστάσεις υγείας ανταποκρίνονται  στη θεραπευτική ενέργεια η οποία δίδεται από την προσέγγιση του Tong Ren.

Πώς ξέρουν οι ασθενείς ότι η θεραπεία του Tong Ren βοηθά;

Σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να νιώσουν τα ψυχολογικά και τα φυσικά συμπτώματα να βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας , συγκεκριμένα στον πόνο της μέσης, στην αρθρίτιδα ή σε ένα σφιγμένο λαιμό.Σε κάποιες περιπτώσεις οι ασθενείς μπορούν να νιώσουν τα οργανικά ή ψυχολογικά συμπτώματα να εξασθενούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Συγκεκριμένα όπως οι πόνοι χαμηλά , αρθριτικά, σφιγμένος λαιμός. Νόσοι όπως ο  διαβήτης , αγονιμότητα, ηπατίτιδα, αναιμία και έιτζ απαιτούν αιματολογικές εξετάσεις ώστε να μπορούν να επιδείξουν τα οφέλη του Tong Ren.

Άλλες περιπτώσεις όπως καρκινικοί όγκο, σπασμένα κόκαλα, πέτρα στα νεφρά και κυρώσεις χρειάζονται ακτινογραφίες , μαγνητικές ώστε να επιδείξουν εσωτερικές αλλαγές. Οι ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται αποδείξεις για τα οφέλη ή τη θεραπεία ή τα θεραπευτικά αποτελέσματα των συνεδριών του Tong Ren θα πρέπει να επισκεφθούν το γιατρό τους ώστε να πιστοποιηθούν.

Μερικοί ασθενείς μπορούν να αντιληφθούν πότε η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως  μείωσης βάρους, αύξησης βάρους, αϋπνίας , αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη, άσθμα και διάρροια.

Σε μερικές περιπτώσεις τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν από αντίδραση της χορηγημένης φαρμακευτικής αγωγής και σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει ο ασθενής να συμβουλευτεί το γιατρό του με στόχο την αλλαγή  της φαρμακευτικής αγωγής. Οι ασθενείς οι οποίοι θέλουν να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα του Tong Ren σε σχέση με την κατάστασή τους θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό που έχει την ενδεδειγμένη κατάρτιση και την τεχνολογία ώστε να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις.Μερικοί ασθενείς με  καρκίνο στο στήθος κατά τη διάρκεια των συνεδριών Tong Ren έχουν νιώσει τον όγκο να συρρικνώνεται, να μαλακώνει ή και να εξαφανίζεται.

Μπορεί η θεραπεία του Tong Ren να θεραπεύσει το πρόβλημά μου;

Τα αποτελέσματα οποιασδήποτε τυπικής θεραπείας δεν μπορούν δεν μπορούν να δοθούν ως εγγύηση. Παρόλα αυτά συχνά βλέπουμε βελτίωση στα συμπτώματα με ασθενείς. Νιώθουν μια απελευθέρωση , μια βελτίωση. Ιατρικές εξετάσεις τακτικά αποδεικνύουν θεραπεία και με την πάροδο του χρόνου η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών έχουν αναφέρει σημαντικές βελτιώσεις. Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί με καρκίνο και μέχρι τώρα δεν αισθάνονται κάποια αδιαθεσία και γενικά απολαμβάνουν τη ζωή τους . Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι μετά από θεραπείες με το Tong Ren ο καρκίνος εξαφανίστηκε σύμφωνα με ιατρικές εξετάσεις αλλά ο γιατρός τους συστήνει να συνεχίσουν τις χημειοθεραπεία ή  ακτινοβολία. Αυτή η απόφαση  εξαρτάται από τον ασθενή και το γιατρό του.

photo vibranthealthnews.com

 

Δήμητρα Μακρυγιάννη – Γαβριήλ Φωτόπουλος

Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών ESOFOS

lifehub-tong-ren-greece

 

 

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.