ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟΥ SHOCK

 

Η φύση όπως την παρατηρούμε παίρνει το χρόνο της για να κάνει μια διεργασία. Δεν την κάνει ούτε πιο γρήγορα, ούτε πιο αργά από το προβλεπόμενο. Το ίδιο ισχύει και με το σώμα μας.

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ενδογενή ικανότητα αποτοξίνωσης η οποία καθορίζεται από τη γονιδιακή του ταυτότητα (κάτι το οποίο σύντομα θα αξιολογείται από την 4 Aces με ειδικό τεστ).

Αυτό όμως που είναι 100% ελεγχόμενο είναι το τοξικό φορτίο που δεχόμαστε καθημερινά λόγω του τρόπου ζωής μας, της νοοτροπίας μας καθώς και των ουσιών που βάζουμε μέσα μας.

Η αποτοξίνωση είναι μια πολύ σπουδαία διεργασία και πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν βαθιά γνώση της καθώς και επίγνωση του σώματος τους. Αν δεν ισχύουν αυτά τότε χρειάζεται η συμβολή ενός έμπειρου θεραπευτή που θα παρέχει τη σχετική καθοδήγηση.

Αν γίνει με λάθος τρόπο τότε έχουμε το λεγόμενο αποτοξινωτικό σοκ το οποίο είναι ιδιαίτερα “φοβιστικό” για τους “πρωτάρηδες”.

Αν τα σχετικά όργανα (πνεύμονες, νεφρά, ήπαρ, λέμφος και παχύ έντερο) είναι αδύναμα (και αυτό σύντομα θα αξιολογείται από τη 4 Aces), τότε οι τοξίνες θα “λιμνάσουν” στο αίμα και αναγκαστικά θα απορροφηθούν από ευαίσθητους ιστούς (νευρικός ιστός) ενώ το σώμα προηγουμένως τις είχε “περιχαρακώσει” στα λιποκύτταρα.

Οι ελευθερούμενες τοξίνες είναι κυρίως νευροτοξίνες. Οπότε ξεκινά μια σειρά συμπτωμάτων όπως ζαλάδες, λήθαργος, απάθεια, έλλειψη διάθεσης, ανεξήγητα νεύρα, μεταβολές διάθεσης κλπ. Επίσης “ξυπνάνε” φλεγμονές, και το ανοσοποιητικό σύστημα υπερλειτουργεί ώστε να προστατέψει τους ιστούς από τις τοξίνες που κανονικά θα έπρεπε είτε να είναι φυλακισμένες στα λιποκύτταρα, είτε να αποβληθούν αντί να κόβουν βόλτες στο αίμα.

Η αποτοξίνωση πρέπει να γίνεται με σεβασμό στη φύση και μετά από αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του σώματος. Εφόσον δε γνωρίζετε με ακρίβεια πώς να κάνετε μια ωφέλιμη και ακίνδυνη αποτοξίνωση, συνιστώ να συμβουλευθείτε επαγγελματίες υγείας με πείρα και υπεύθυνη γνώση πάνω σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

 

Νίκος Δαραδήμος 
Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Ρεφλεξολογια – Ενεργειακες Θεραπείες
Εφαρμογές Βιοσυντονισμου
Δντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.