ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ COACHING BY YOUR STARS

 

ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ COACHING BY YOUR STARS

 

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου διαδραστικού σεμιναρίου στο Αστρολογικό εργαστήρι (https://www.facebook.com/events/1511598222477962/) και λαμβάνοντας υπ’ όψη τα περισσότερα αιτήματα των μαθητών, συνεχίζουμε με το 2ο μέρος.

Στο 2ο μέρος θα προχωρήσουμε στην ανάλυση και σωστή εφαρμογή των τεχνικών που αναπτύχθηκαν στο 1ο μέρος, πάνω στα δικά σας ωροσκόπια και τους στόχους που εσείς θέλετε να υλοποιήσετε.

Απευθύνεται σε σας, που έχετε γνώση βασικών αστρολογικών αρχών (επίπεδο αρχαρίων), αλλά και σε σας, που είστε επαγγελματίες αστρολόγοι και θέλετε να εμπλουτίσετε τις συνεδρίες με τους πελάτες σας, με αποτελεσματικές πρακτικές ασκήσεις, τεχνικές κι εργαλεία.

Για όσους θέλετε να συμμετέχετε, αλλά δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω χώρου ή χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης ή καταγραφής του εργαστηρίου και μετέπειτα αποστολής σε ψηφιακή μορφή.

Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε αλλά δεν έχετε παρακολουθήσει το πρώτο μέρος, υπάρχει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, όλο το οπτικοακουστικό υλικό και οι σημειώσεις.

Οι πληροφορίες για το 1ο μέρος στον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/events/1511598222477962/

Για κάθε πληροφορία και εγγραφή συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210 7511799, 6977918026.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο και ομορφότερο μέλλον!!!

 

Θανάσης Ματσώτας και Εβίτα Ζαχαριάδου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.