ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΑΦΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ

 

Συνέχεια του άρθρου Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Αφή

Είναι εκείνη η ιδιότητα του νου που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε την υφή και την ποσότητα της ύλης και έτσι να μπορούμε να προσδιορίζουμε την αξία της σε σχέση με τα άλλα σώματα, π.χ. κρύο-ζεστό, τετράγωνο-στρογγυλό, ελαφρύ-βαρύ κ.λ.π.

Ας φαντασθούμε τώρα ότι το χέρι μας μεγαλώνει και το αόρατο μέρος του περνά στο Αστρικό πεδίο. Τι ανιχνεύουμε εκεί; Ανιχνεύουμε την σχετική ποιότητα της υφής της ύλης των συναισθημάτων. Π.χ. δύο άτομα ετοιμάζονται να τσακωθούν. Πριν ξεκινήσουν τι κάνουν; Ο ένας ζυγίζει τον άλλον. Αυτό ονομάζεται ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ.

Την ικανότητα αυτή την έχουμε εκδηλώσει όλοι. Για παράδειγμα, αποφασίζουμε να βγούμε έξω για μία επίσκεψη, αλλά ξαφνικά νοιώθουμε πολύ άσχημα, χωρίς καμία αιτία. Δεν θέλουμε να βγούμε έξω ή να κάνουμε την επίσκεψη. Αυτό σημαίνει ότι η αφή στο αστρικό συνέλαβε τη σχετική αρνητική ποιότητα του χώρου που θα επισκεφθούμε ή ότι κάτι αρνητικό υπάρχει έξω και θα το συναντήσουμε. Αυτό το ονομάζουμε ψυχομετρία.

Με την αφή μπαίνουμε στο αστρικό πεδίο του πλανήτη. Με την αφή δουλεύουμε στο αιθερικό, το αστρικό και το νοητικό σώμα του ασθενούς. Γι’ αυτό πρέπει ο θεραπευτής να είναι αποσπασμένος, απρόσωπος, αδιάφορος, αποστασιοποιημένος, ώστε να δουλεύει στο αιθερικό και όχι να συνδέεται με τα αστρικά ρεύματα που λένε: «δώσε μου και άλλη ενέργεια». Εμείς, μόλις διαπιστώσουμε ότι το τρίγωνο γέμισε λευκό φως, αποσύρουμε τα χέρια μας, διαφορετικά, αν δώσουμε περισσότερη ενέργεια, σημαίνει ότι δεν ελέγχουμε εμείς, αλλά το αστρικό.

Ποια είναι η υφή του νοητικού; Τι θα συναντήσουμε εκεί; Θα συναντήσουμε σκέψεις και ιδέες που δεν ανήκουν σε κανέναν αλλά σε όλους, διότι σχετίζονται με το συλλογικό νοητικό του πλανήτη. Φυσικά, ανάλογα με ποιο υποπεδίο του νοητικού του πλανήτη προσεγγίζουμε, διαμορφώνουμε τις δικές μας ιδέες και σκέψεις. Άρα, ουσιαστικά ψάχνουμε και ανιχνεύουμε το νοητικό του πλανήτη. Π.χ. όταν το Γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του ιού A.G.B., μετά από δύο μέρες το Αμερικάνικο Ινστιτούτο ανακοίνωσε την ανακάλυψη του ιού του ΕΙΤΖ.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ερευνητικές επιστημονικές ομάδες συντονίστηκαν στο νοητικό επίπεδο του πλανήτη και ανακάλυψαν ταυτόχρονα τον ιό του ΕΙΤΖ. Αυτό ονομάζεται πλανητική ψυχομετρία.

Αν τώρα προεκταθούμε στο βουδδικό πεδίο, όπου εδρεύει η καθαρή λογική, η αναγωγή της αφής στο βουδδικό πεδίο ονομάζεται αγάπη του ψυχρού ηλιακού φωτός, αγάπη των ψυχών. Επειδή στο βουδδικό πεδίο συναντώνται με ασφαλή επαφή και σχέση ο άνθρωπος και οι ντέβα, αρχίζει η ανιδιοτελής θεραπεία.

Οι θεραπευτές που δεν συνεργάζονται με το ντεβαϊκό βασίλειο του βουδδικού πεδίου, εργάζονται με επιθυμία και δύναμη, άρα με την ψυχομετρία, δηλαδή με αστρική ενέργεια. Εργαζόμενοι όμως με τη δύναμη του αστρικού είτε δι’ ακτινοβολίας, είτε δια μαγνητισμού δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τις καταστάσεις μεταβίβασης της ασθένειας.

Στο επόμενο ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.