Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <<ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ>>

Τι πεθαίνεις να υλοποιήσεις ; Tί ζητάς πιο πολύ στη ζωή σου ; Γνωρίζεις ; όταν σε έχουν όλοι και όλα αφήσει, όχι εγκαταλείψει, απλά αφήσει, οι δικαιολογίες, τα σενάρια, τα όνειρα, τα σχέδια, τι εν τέλει είναι αυτό που σε κρατά, αν σε κρατά ;

Γνωρίζεις ; Για ποιόν ή γιατί ζεις ; Eίναι για να εκπληρώσεις ένα κρυφό όνειρο , είναι για το παιδί σου ; είναι γιατί είσαι ερωτευμένος ; είναι που αγαπάς τη ζωή και είσαι φύσει αισιόδοξος ; Tί απ΄ όλα αυτά ; Γνωρίζεις ; τι σε σηκώνει το πρωί, ποια δύναμη σε κινητοποιεί, ιδιαίτερα μετά από μια δύσκολη νύχτα ; Γνωρίζεις ;

Ότι και αν είναι, αναγνώρισε αυτή τη δύναμη, αυτήν την ενέργεια, διότι εκεί ακριβώς κρύβεται το λουλούδι, ο θησαυρός, το διαμάντι του καθενός. Είναι αυτό που λέει πολύ απλά και σοφά ο λαός όταν υπάρχει δυσκολία :.. με τι ψυχή να σηκωθώ ; με τι ψυχή να κάνω κάτι..; !! Mε αυτήν που έχεις..

Αιώνες αιώνων, δισεκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του πλανήτη, ο συνειδητός άνθρωπος έχει ζωή πολύ σύντομη σε σχέση με την μακραίωνη πορεία της Γαίας , ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να μας πουν οι <<σύγχρονοι επιστήμονες>>, μα δεν είναι αυτό το θέμα μας, δεν έχει όμως σημασία πόσα χρόνια είναι τα συνειδητά, σημασία έχει πώς ο άνθρωπος ζει έτσι μόνο όταν βιώνει αυθεντικά μέσα του ποια είναι η κινητήρια δύναμή του. Τι είναι αυτό που εν τέλει τον ξυπνά το πρωί, όταν όλα τα φώτα των ψευδαισθήσεων σβήσουν όταν όλα αποδειχθούν μάταια ή φρούδα, ποια δύναμη, ενέργεια είναι αυτή που αυτόβουλα και παρά την θέλησή του, που ‘ ναι ίσως βουτηγμένη στην απόγνωση, τον κινητοποιεί ;

Kοινότυπη και απλή ως συνήθως είναι η Αλήθεια : η Ψυχή του, η ποιότητα της Ψυχής του. Είναι η ενέργεια της Αγάπης, της Δύναμης, της Χαράς, της Επιμονής, είναι το Φως που αυτή φέρει, είναι μια απ΄ ‘oλες τις ποικίλες ιδιότητες της Ψυχής του ανθρώπου που μετέρχεται του ανθρώπινου και του πνευματικού, έχει τη λάμψη του Διαμαντιού, μόνο που πολλές φορές σκιάζεται, μα αυτό δεν σημαίνει πως χάνει <<την αξία του ή την λάμψη του>> το εγγενές Φως της.

Γνωρίζεται τι χρώμα λουλούδι είναι η Ψυχή σας ; Διαλέξτε ένα, από τα εκατομμύρια άνθη της δημιουργίας, διαλέξετε αυτό που είστε, οραματιστείτε τον Εαυτό σας ότι είστε αυτό το λουλούδι, αυτό το ιδιαίτερο χρώμα, άρωμα σχήμα και μετά μυρίστε το, γίνετε αυτό το λουλούδι, γιατί είναι το άρωμά του που σας ξυπνάει κάθε πρωί, που παρέχει τη <<ζωτική ενέργεια>> για να ξυπνήσετε άθελά σας και παρά την μικρή γκρινιάρικη καμιά φορά θέλησή σας … που όμως δεν είναι ο Αληθινός Εαυτός σας.

Διαλέξτε λοιπόν πώς θέλετε να μοιάζετε με ποιό λουλούδι, και θυμηθείτε τίποτα μα τίποτα στην Δημιουργία δεν είναι α-(κάτι), δηλαδή άχρηστο, άγευστο, άοσμο, άσχημο.

Θυμηθείτε το να <<σου βγαίνει η Ψυχή >> δεν είναι εν τέλει κακό, διότι με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται η ομορφιά του λουλουδιού που είστε, δηλαδή το μεγαλείο και η ομορφιά του χαρακτήρα. Και μην βιαστείτε να πείτε δεν το χρειάζομαι αν είναι να γίνεται δύσκολα, διότι η δυσοσμία αυτών που ξεχνάνε να <<ποτίσουν το λουλούδι τους>> είναι η αιτία για τη δυσοσμία που ζούμε όλοι μας.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!