ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΓΑΛΗΝΙΤΗΣ, ΓΙΑΔΕΙΤΗΣ, ΓΡΑΝΑΤΗΣ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΓΑΛΗΝΙΤΗΣ, ΓΙΑΔΕΙΤΗΣ, ΓΡΑΝΑΤΗΣ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Βήρυλλος

Υπάρχει σε διάφορα χρώματα, αλλά είναι συνήθως διάφανος ή με σύννεφα. Αναπτύσσει τον ψυχισμό, βοηθά στην αντιμετώπιση αντιπάλων και εναντίον των κουτσομπολιών και ανταλλάσσεται μεταξύ εραστών σαν δείγμα αγάπης. Μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση χαμένων αντικειμένων, όπου τον κρατάμε στο χέρι και τα οραματιζόμαστε.

Γαληνίτης

Ανακουφίζει τα συγκινησιακά προβλήματα που μπλοκάρουν την πνευματική ανάπτυξη.

Γιαδείτης

Ειρήνη, ηρεμία. Ηρεμεί τα μάτια και τα συναισθήματα. Σοφία, εναρμόνιση με το σύμπαν.

Γρανάτης

Βοηθά στο να θυμάται κανείς τα όνειρά του. Καλό για την αναδρομή. Ελκύει αισθήματα βαθιάς αγάπης. Δίνει υπομονή και θεραπεύει την κατάθλιψη. Ανυψώνει το πνεύμα από την επιθυμία στην αγνότητα. Χρησιμοποιείται κατά της κατάθλιψης. Αυτοσεβασμός & αυτοεκτίμηση. Μετριάζει τους εφιάλτες.

Σαν θεραπευτικός λίθος βοηθά στην ορμονική ισορροπία, κατευνάζει τους πόνους της περιόδου και των αρθριτικών. Φοριέται σαν φυλαχτό για προστασία από φλεγμονές. Χρησιμοποιείται σε διαλογισμό με σκοπό την ανάμνηση προηγούμενων ενσαρκώσεων. Βοηθάει το αναπαραγωγικό σύστημα. Καταπολεμά την κατάθλιψη. Χρήσιμος βοηθός για ρευματισμούς και αρθριτικά.

Κόκκινος Γρανάτης

Αναδεικνύει τη ρομαντική αγάπη, το πάθος, τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα, τη στενή φιλία, τις θετικές σκέψεις, την έμπνευση, την ενέργεια, την ανάκληση προηγούμενων ζωών, την επαγγελματική επιτυχία, την κοινωνική δημοφιλία και την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μας. Μας βοηθά να γίνουμε πιο παραγωγικοί και επιτυχείς.

Πράσινος Γρανάτης

Αναδεικνύει την ηρεμία, τη γαλήνη, τον διαλογισμό, τη δημιουργικότητα, τη θεραπεία, την κάθαρση, την υπομονή και τη διαύγεια σκέψης.

 

Παρα Κελσος

photo ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ – ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.