ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Πρόσκληση σε Ομιλία – ενημέρωση της μεθόδου του Βιοσυντονισμού. Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 19:00, στην έδρα της εταιρίας Deta-Elis, Λεωφόρος Μεσογείων 292, 4ος όροφος, Χολαργός, (στάση Μετρό Νομισματοκοπείο).

Απαλλαγή από χρόνιες επιβαρύνσεις και αναζωογόνηση του οργανισμού, με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού, ομιλητής ο Γενικός Ιατρός, Ομοιοπαθητικός και Βιοσυντονιστής, Dr. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος.

Μας εξηγεί τι είναι ο Βιοσυντονισμός και πως επιδρά σε προληπτικό αλλά και σε θεραπευτικό επίπεδο στον οργανισμό μας. Πως με τη μέθοδο αυτή βρίσκουμε την αιτία που πυροδοτεί την πάθηση και στη συνέχεια πως βοηθάμε τον οργανισμό να ξεπεράσει το πρόβλημα, για να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά.

Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6909150945.

 

Με εκτίμηση

 

Χρήστος Σούρβαλος

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.