ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

Τα Βιοχημικά άλατα που ουσιαστικά δεν προέρχονται από πραγματικό αλάτι, είναι φυσικό ορυκτό καθαρής ένωσης θειικού μαγνήσιο. Τα τελευταία κυρίως χρόνια τα Βιοχημικά άλατα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού ενώ είναι γνωστά εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Σε αντίθεση με άλλα άλατα, αποτελούν φυσική θεραπεία για μια σειρά παθήσεων, καθώς τα οφέλη είναι πολλά και δεν αφορούν μόνο την υγεία, αλλά και την ομορφιά ενώ απαλύνουν κυριολεκτικά το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε για τη σημασία του σιδήρου και του ασβεστίου για το σώμα μας, αλλά τι γίνεται με το μαγνήσιο;

Είναι το δεύτερο πιο άφθονο στοιχείο στα ανθρώπινα κύτταρα και το τέταρτο θετικά φορτισμένο ιόν στο σώμα. Το μαγνήσιο παίζει διάφορους ρόλους στο σώμα, έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τη δραστηριότητα των ενζύμων, βοηθά στη μείωση των φλεγμονών, βοηθά τη λειτουργία των μυών και των νεύρων όπως επίσης και στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών. Ακόμα συμβάλει στη βελτίωση της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών, στην αποβολή των τοξινών ενώ παράλληλα μάχεται απέναντι στους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

Μερικά επίσης από τα αμέτρητα οφέλη για την υγεία περιλαμβάνουν:
* Tη χαλάρωση του νευρικού συστήματος
* Τη θεραπεία προβλημάτων του δέρματος
* Αποτοξίνωση του ήπατος
* Καταπραΰνουν τον πόνο στην πλάτη και τους πόνους των άκρων
* Χαλαρώνουν όταν υπάρχει μυϊκή καταπόνηση
* Καθαρίζουν και αποτοξινώνουν το έντερο μειώνοντας τη δυσκοιλιότητα
* Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τη συμφόρηση
* Βοηθάνε να απελευθερωθούν οι τοξίνες από το σώμα

Για να παραλάβει κανείς τα οφέλη τους θα πρέπει να διαλύει 2 κουταλάκια γλυκό του κουταλιού από τα άλατα θειικής μαγνησίας (Epsom Salts) σε ζεστό νερό και να το καταναλώσει.

Επιμέλεια

 

ΠΑΡΑ ΚΕΛΣΟΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.