ΟΜΑΔΑ

ΓΙΑΣΜΙΝΑ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

lifehub-vounatsouΓΙΑΣΜΙΝΑ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

 

Η Γιασμίνα Βουνάτσου  είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην γενική – ειδική αγωγή και Δραματοθεραπεύτρια.

Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και από το  1998 δραστηριοποιείται κυρίως στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση  προγραμμάτων πρόληψης στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας κάνοντας χρήση της Δραματοθεραπευτικής μεθόδου.

Ως δραματοθεραπεύτρια  συντονίζει βιωματικά σεμινάρια και δραματοθεραπευτικές  ομάδες ενηλίκων και παιδιών. Έχει σχεδιάσει και παρουσιάσει performances σε διάφορους χώρους Τέχνης σε  συνεργασία με εικαστικούς και video art καλλιτέχνες. Είναι δημιουργός ταινίας μικρού μήκους με τίτλο:  «Ο δρόμος για το σπίτι» ή «come,Thomas, come».

Συμμετέχει με εισηγήσεις  σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια  που αφορούν στα θέματα της δραματοθεραπείας, της ψυχοθεραπείας μέσω Τέχνης, του θεάτρου και της Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Από το 1998 συμμετέχει ενεργά στην  Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπεύτων Ελλάδας (Ε.Δ.Π.Ε) και από  το 2004 διατελεί ως  μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης . Το 2012 γίνεται Αντιπρόεδρος .

Κατέχει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας (ΕΑΡ) της οποίας και αποτελεί μέλος από το 2013.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!