THETA HEALING

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΑΦΘΟΝΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ;

Όταν στο ThetaHealing μιλάμε για υλοποίηση, αναφερόμαστε σε εκείνη την πεποίθηση που υποστηρίζει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε οτιδήποτε στον υλικό κόσμο. Αυτό συμβαίνει, επειδή εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας. Υλοποιούμε στη ζωή μας όσα σκεφτόμαστε, όσα δηλώνουμε και όσα πράττουμε. Αν λέμε συνεχώς ότι δεν έχουμε χρήματα, τότε δεν θα έχουμε χρήματα. Αν γκρινιάζουμε ότι είμαστε μόνοι και αβοήθητοι, τότε θα είμαστε μόνοι και αβοήθητοι. Είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στη θετική σκέψη. Αλλά αρκεί μόνον αυτό;

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να αποφασίσουμε τι θέλουμε πραγματικά. Πολλοί άνθρωποι αν ερωτηθούν τι θέλουν στη ζωή τους δεν είναι σε θέση να απαντήσουν και γι’ αυτό δεν το υλοποιούν ποτέ. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο και δεν ξέρετε τι θέλετε να φάτε, οπότε δεν παραγγέλνετε κάποιο πιάτο. Άλλοι πάλι άνθρωποι θεωρούν ότι τους οδηγεί η ζωή τους και όχι ότι εκείνοι οδηγούν τη ζωή τους. Ακολουθούν τη ροή και περιμένουν να δουν τι θα τους φέρει η ζωή. Μπορεί ο σερβιτόρος να μας φέρει κάτι το οποίο δεν έχουμε παραγγείλει; Τι θα συμβεί αν αναλάβουμε τα ινία της ζωής μας; Τι μας εμποδίζει από το να το κάνουμε αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και μπορούμε να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε, όμως πρέπει πρώτα να αποφασίσουμε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε στη ζωή μας και με ποιον τρόπο θέλουμε να υλοποιηθεί αυτό που επιθυμούμε. Σίγουρα δεν θα θέλαμε να λάβουμε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση από την ασφαλιστική μας εταιρία, επειδή μας χτύπησε κάποιο όχημα. Θέλουμε να αποκτήσουμε όλα όσα επιθυμούμε και να παραμείνουμε υγιείς.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει να συνειδητοποιήσουμε ότι η αφθονία δεν σχετίζεται μόνο με χρήματα. Η αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας. Η αφθονία μπορεί να συνδέεται με την ποιότητα και την ποσότητα της αγάπης που δίνουμε και λαμβάνουμε στις συντροφικές, οικογενειακές και φιλικές μας σχέσεις και επαφές, την διατήρηση της εσωτερικής μας ισορροπίας, τον βαθμό διεύρυνσης της συνειδητότητάς μας ή και τον ρυθμό της πνευματικής μας ανάπτυξης.

Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ότι γίνεται πολύς λόγος για το νόμο της έλξης και πως αρκεί να κάνει κάποιος θετικές δηλώσεις σχετικά με αυτό που επιθυμεί, ώστε αυτό να υλοποιηθεί. Πολλοί είναι εκείνοι όμως, που ενώ κάνουν θετικές δηλώσεις, σκέφτονται θετικά και εστιάζουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό που επιθυμούν, βλέπουν ότι δεν υλοποιούνται όλα όσα επιθυμούν και απαξιώνουν τελικά τη δύναμη της θετικής σκέψης και των θετικών δηλώσεων. Αρκούν οι θετικές δηλώσεις για να μπορούμε να υλοποιούμε αφθονία στη ζωή μας;

Αυτό που μας κρατάει μακριά από τα όνειρά μας είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε στο συνειδητό, αλλά και υποσυνείδητο νου μας, καθώς και η έλλειψη κάποιων συναισθημάτων. Το να γνωρίζουμε ότι είναι ασφαλές και εφικτό για εμάς να αποκτούμε όλα όσα επιθυμούμε και ότι γνωρίζουμε ήδη με ποιον τρόπο να τα αποκτούμε μπορούν πιθανότατα να αλλάξουν τον τρόπο που συνδεόμαστε με την αφθονία. Και όταν ο εγκέφαλός μας βρίσκεται σε κατάσταση Θήτα αυτά που σκεφτόμαστε και ζητάμε μπορούν να υλοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα και ανώδυνα.

 

 

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.