ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗ

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ

photo enallaktikos

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ

 

Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,

αυτό το Σάββατο  13/6 στις 12 το μεσημέρι που πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του προγράμματος ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Όπως γνωρίζετε πια οι περισσότεροι, η αναπνευστική άσκηση είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλειδιά για την βελτίωση της φωνής μας και κεντρικό κομμάτι των μαθημάτων μου.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα δοκιμάσουμε όλοι αναπνευστικές ασκήσεις με γιόγκα του γέλιου με εισηγητή τον Ηλία Κουμπούνη.

Η μέθοδος Laughter Wellness (http://laughterwellness.gr) αποτελεί το καλύτερο αντι-στρες εργαλείο με το οποίο επιτυγχάνεται η ευεξία, η χαλάρωση και η επαφή με το εσωτερικό μας παιδί.

Οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να μας «προγραμματίζουν» σε θετικά συναισθήματα, χειρονομίες ή καταστάσεις ενώ γελάμε, διδάσκοντας στο υποσυνείδητό μας καινούριες αυτόματες αντιδράσεις.
Η συνάντηση αυτή είναι ανοιχτή για όλους εσάς και τους φίλους σας και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

 

Σας περιμένω!

 

Νίνα Καλούτσα

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.