ΟΜΑΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

lifehub-drakopoulos

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

O Γιώργος Δρακόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Shiatsu το 2005. Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε την 4ετή Προχωρημένη Επαγγελματική Εκπαίδευση Shiatsu – Advanced Shiatsu Therapy Diploma Course του Om – Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre, σε εκπαιδευτική συνεργασία με το European Shiatsu School, Αγγλίας. Eργάστηκε στο Om από το 2008 έως τον Απρίλιο του 2016.

Εξελίσσοντας συνεχώς την θεραπευτική του προσέγγιση έχει παρακολουθήσει στην Eλλάδα και την Eυρώπη εξειδικευμένα σεμινάρια Shiatsu με παγκοσμίου φήμης δασκάλους.

Ως αναπόσπαστο τμήμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης Shiatsu έχει μελετήσει τη Φιλοσοφία, Θεωρία και Διαγνωστική της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής – TCM. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας, Α΄ βοηθειών, ηθικής και συμβουλευτικής.

Παράλληλα έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις ή παρακολουθήσει σεμινάρια άλλων μεθόδων μάλαξης και σωματικού χειρισμού (bodywork) όπως Sotai, Rejuvance, Ωτοβελονισμού, Mοξαθεραπεία & Bεντούζες, Βελονισμού, Oλιστικής Mάλαξης, On-Site Massage κ.ά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου και παρέχει ατομικές συνεδρίες, ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια κατόπιν συνεννόησης.

Από το 2001 έως και σήμερα – εκτός του ενδιαφέροντός του για τη μελέτη του Shiatsu – ασχολείται και εμβαθύνει στη τέχνη του χορευτικού αυτοσχεδιασμού, τη μελέτη της κίνησης και το Butoh κοντά σε δασκάλους όπως η Τερέζ Βαν Νταμ, ο Masaki Iwana, η Moeno Wakamatsu, η Sumako Koseki κ.α.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!