ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

 

Αγαπητέ φίλε/φίλη,

Η οικονομική κρίση δεν μπορεί πλέον να αποκαλείται με αυτό το όνομα. Κρίση σημαίνει κάτι έκτακτο, μεταβατικό, μία πρόσκαιρη ανισορροπία.
Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό. Η κρίση έγινε μόνιμη κατάσταση και σε λίγο θα συνηθίσουμε τόσο, ώστε να μην θυμόμαστε τις καλές μέρες. Αυτό, για την ψυχή μας, που δεν είναι παράλογη, σημαίνει αβάσταχτο άγχος.

Και όταν το άγχος μονιμοποιείται, τότε έρχεται η σειρά της κατάθλιψης, πράγμα που σημαίνει ότι χάσαμε την μάχη με το άγχος και δεν έχουμε πλέον υπαρκτές πιθανότητες να κερδίσουμε τον πόλεμο εναντίον της κατάθλιψης. Η συνέπεια είναι ότι πιάνουμε σειρά για τα νεκροταφεία. Ένας τρόπος είναι να αποδεχθούμε με ηττοπάθεια και μοιρολατρία ό,τι φέρνει η ζωή.
Ένας άλλος τρόπος είναι να αντιδράσουμε.
Η πιο αξιόπιστη προοπτική, που διαθέτουμε, για την αντίδρασή μας στο άγχος και την κατάθλιψη, είναι τα σεμινάρια της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ, όπως τα δύο που οργανώνει αυτή την περίοδο.

Το ένα πολεμάει το άγχος για να αναδειχθεί η γαλήνη και το άλλο δημιουργεί την γαλήνη ώστε να αναδειχθούν οι δημιουργικές ιδέες, τόσο στο επάγγελμα, όσο και σε κάθε άλλη εργασία μας.
Τα σεμινάρια της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας μονόλογος του εισηγητή, διακοπτόμενος από διευκρινιστικές ερωτήσεις αυτών που συμμετέχουν.
Είναι μία δομή με δημιουργικές δυνατότητες και πολλές προοπτικές ολόπλευρης αξιοποίησης, που έχει πυξίδα, κατεύθυνση και υποστήριξη από μία Μέθοδο, μία Διδασκαλία και πολλά βιβλία.
Για να συμμετέχει κανείς σε ένα σεμινάριο της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ δεν πληρώνει δικαίωμα συμμετοχής. Προαιρετικά κάνει μία χορηγία
10€ ή 20€ ή 30€, ή ό,τι άλλο θέλει.

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Έλα στο σεμινάριο «Πως θα βρούμε τις καλές ιδέες και την καλή διάθεση για κάθε εργασία μας» το Σάββατο 17 Μαρτίου  11:30 – 15:30 στο ξενοδοχείο Parthenon, για να συμμετάσχουμε στις εργασίες του και να συζητήσουμε για τις καλές ιδέες που μπορούμε να έχουμε για την αξιοποίησή του.
Ας πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.
Φέρε και όσους φίλους νομίζεις.
Καλή αντάμωση.

 

Παναγιώτης Αναστασάκος
Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.