ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ 

 

Αγαπητοί φίλοι,

το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη και ώρα 10.00-12.00 ξεκινά για τέταρτη χρονιά τις πρόβες της η Γυναικεία Χορωδία Ιδρύματος Θεοχαράκη. Κάθε Σάββατο (εκτός αργιών και εορτών) πραγματοποιούνται οι πρόβες και οι συναυλίες είναι καθ΄όλο το έτος στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος και αλλού.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του γνωστού και αγαπημένου Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής που βρίσκεται επί της  Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 9 (μ. Σύνταγμα), το οποίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν το τραγούδι χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν γνώσεις μουσικής ή τραγουδιού.

Η πολυβραβευμένη μαέστρος μας Κατερίνα Βασιλικού και εγώ που είμαι υπεύθυνη για την φωνητική προετοιμασία σας καλούμε να γνωριστούμε και να σας ακούσουμε, όποιο Σάββατο επιθυμείτε.

 

Είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Νίνα Καλούτσα
Ειδικός Φωνής
t: 6977507230

e-mail: nina@kaloutsa.gr

www.ninakaloutsa.com

https://www.linkedin.com/in/nina-kaloutsa-16a0833b

https://www.facebook.com/Nina-Kaloutsa-Vocal-Teacher-476664492446898/?pnref=lhc

https://www.youtube.com/watch?v=OTp6Jvbz0XU

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.