ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;

 

Συνέχεια του ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επιθυμούμε να διαβάζουμε τα Ακασικά Αρχεία: η έρευνα για απαντήσεις, για την αλήθεια, η ανάγκη για καθοδήγηση, η επιθυμία να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας ώστε να κάνουμε υπερβάσεις ζωής, η ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιορισμούς, συνήθειες και πεποιθήσεις, η επιθυμία να εναρμονιστούμε με τον σκοπό της ψυχής μας.

Εμείς συγκεντρωνόμαστε κυρίως στην προσωπική θεραπεία και εργαζόμαστε για την απελευθέρωση των πληγών και του πόνου που είναι αποτέλεσμα αυτής της ζωής ή προηγουμένων ζωών και που μας εμποδίζουν να εκφράσουμε το μεγαλείο μας. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε όταν περιβάλλουμε τον εαυτό μας με την αγνή και χωρίς όρους αγάπη της διάστασης των Ακασικών Αρχείων υπό την παρουσία του Θεού, των Αγγέλων και των Αναληφθέντων Δασκάλων που μας οδηγούν στη βάση του πόνου μας με ένα πράο και μη-κριτικό τρόπο. Καθοδηγούμαστε να ξανακερδίσουμε την αυτοκυριαρχία μας σαν σύντροφοι και συνδημιουργοί του Θεού.

Η Μύηση μας δίνει επίσης την ικανότητα να ανοίγουμε και να διαβάζουμε τα αρχεία άλλων ατόμων (με την συγκεκριμένη άδεια τους) έτσι ώστε να οφεληθούν από την ύψιστη αυτή μορφή επικοινωνίας όπως είναι φυσικό και δυνατό γι’ αυτούς.

Συνεχίζεται ….

Επιμέλεια

 

ΠΑΡΑ ΚΕΛΣΟΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.