ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Συνέχεια του άρθρου ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΝΗΣΚΕΙΝ Ή ΑΠΟΒΟΛΗΣ

 

Τρεις είναι οι διαδικασίες του θανάτου:

ΑΠΟΔΟΣΗ

Το έργο της απόδοσης σημαίνει την επιστροφή της μορφής στην βασική δεξαμενή της ύλης και την επιστροφή της ψυχής στην πηγή της. Είναι η περίοδος κατά την οποία η ψυχή αποσύρεται από το φυσικό και αιθερικό. Η διαδικασία αυτή αφορά την τέχνη του θνήσκειν. Το έργο αυτό το υλοποιεί η ανθρώπινη ψυχή, αποσύροντας την ενέργεια από το κέντρο Καρδιά ή κέντρο Κεφαλή ή το Ηλιακό Πλέγμα, ανάλογα του σημείου εστίασης της προσωπικότητας, (χους ει και εις χουν απελεύσει. Χριστιανισμός).

Η τέχνη του Αποχωρισμού ή Αποβολής

Είναι η στιγμή που ο εσωτερικός άνθρωπος αποκλείει κάθε έλεγχο από τον τριπλό κατώτερο άνθρωπο και επανεστιάζει την συνείδησή του σε συγκεκριμένο επίπεδο του νοητικού πεδίου, σαν ένα σημείο ακτινοβόλου φωτός, ( αυτό αφορά κυρίως την ανθρώπινη ψυχή). Αφορά την αποβολή από την ψυχή του αστρικονοητικού σώματος, ώστε να είναι έτοιμη να σταθεί στο δικό της πεδίο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Οι διαδικασίες ολοκλήρωσης ψυχών, αφορούν το έργο του απελευθερωμένου πνευματικού ανθρώπου, καθώς συγχωνεύεται με την υπερψυχή στα ανώτερα επίπεδα του νοητικού πεδίου. Αφορά την περίοδο που απορροφάται και πάλι εξ ολοκλήρου στον κόσμο των ψυχών και έτσι εισέρχεται σε διαλογιστική κατάσταση, μέχρις ότου κάτω από την επίδραση του Νόμου των καρμικών υποχρεώσεων ή αναγκαιοτήτων, η ψυχή προετοιμάζεται ξανά για μία νέα ενσάρκωση.

Αποτέλεσμα αυτών των αναγνωρίσεων εκ μέρους των ανθρώπων και της ανθρωπότητας θα είναι η αλλαγή της συνειδητότητας τους, η οποία θα γίνει πιο νοητική, με αποτέλεσμα την νοητική εστίαση, τη συνεχή τηλεπαθητική επαφή με του νεκρούς. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα μέντιουμ, που συνήθως ή διαβάζουν την αύρα των ζωντανών ή έρχονται σ’ επαφή με κάποια αστρική οντότητα.

Θα εδραιωθεί νοητική σχέση μεταξύ νεκρών και ζωντανών χωρίς ενδιάμεσα και αυτό θα γίνεται μέχρι η ψυχή του θανόντος ν’ ανέβει σ’ ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Όταν δηλαδή γίνει ένα με την υπερψυχή πριν ενσαρκωθεί και πάλι. Οι μαθητές θα εξακολουθήσουν να έχουν την επαφή και όταν η ψυχή του ενωθεί με την υπερψυχή.

Κατά την πρώτη φάση του θανάτου, ο φυσικός φορέας συγκεντρώνεται στο αιθερικό και από εκεί επιστρέφει στην πηγή απ’ όπου προήλθε. Κατόπιν ο αιθερικός φορέας επιστρέφει τις δυνάμεις από τις οποίες έχει σχηματισθεί στη γενική αιθερική πηγή απ’ όπου προήλθε.

Στην Τρίτη φάση το καμανασικό ή αστρικονοητικό σώμα, το σώμα της επιθυμίας  και του νου απορρίπτεται, μόλις ο νοητικός άνθρωπος κατορθώσει ν’ αντιληφθεί την δική του κατάσταση συνείδησης ανεπτυγμένη ή μη.

Με την αποβολή του αστρικονοητικού σώματος ή ενσαρκωμένη ψυχή (προσωπικότητα) εξαγνίζεται και απελευθερώνεται από τον έλεγχο και από κάθε μόλυνση της ύλης. Η φάση αυτή πραγματοποιείται από την ψυχή που βρίσκεται στο πεδίο της, την πνευματική ψυχή του Διδασκάλου και όχι από το τμήμα της ψυχής που διαμένει στην προσωπικότητα κατά την ενσάρκωση.  Ή ψυχή συγκεντρώνεται πια στη συνείδηση του αιτιατού φορέα.

Αυτές οι τρεις διαδικασίες του θανάτου που είναι αποτέλεσμα της εξελικτικής διαδικασίας θα γίνουν γνωστές στον άνθρωπο διότι:

α) Οι άνθρωποι θ’ αποκτήσουν αιθερική όραση ( η επίτευξη αυτή είναι μέρος του σχεδίου).

β) Το τρίτο μάτι σταδιακά θ’ αφυπνιστεί και έτσι οι άνθρωποι θα βλέπουν πέρα από το αιθερικό.

γ) Η φωτογραφία θα φέρει στο φως το επέκεινα.

δ) Θ’ αποκαλυφθεί η τέταρτη διάσταση και έτσι θα συγχωνευτεί ο υποκειμενικός και αντικειμενικός κόσμος σ’ έναν νέο κόσμο. Ο θάνατος θα χάσει τον τρόμο του και ο φόβος του θανάτου θα τερματιστεί για τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα.

Στο επόμενο ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.