ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΔΙΟΨΙΔΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΙ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΔΙΟΨΙΔΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΙ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Διαμάντι

Εναρμόνιση με ανώτερες δυνάμεις. Αυτοπεποίθηση, θεραπευτικές ιδιότητες. Σε ωθεί και σε κρατάει στον υψηλότερο σκοπό. Προστατεύει και συμφιλιώνει. Σύμβολο δύναμης και θάρρους. Χρησιμοποιείται στον πνευματισμό. Προστατεύει από τις λοιμώδες αρρώστιες. Καθαρίζει το σώμα, απομακρύνει μπλοκαρίσματα και συναισθηματική αρνητικότητα, δίνει διάρκεια, σταθερότητα, καθαρότητα, πίστη, θέληση και κουράγιο. Προσελκύει την αφθονία. Είναι μεγάλος πνευματικός θεραπευτής και επιδιορθώνει την αύρα. Μας συνδέει με ανώτερα επίπεδα και επιταχύνει την πνευματική ανάπτυξη. Είναι καλύτερα να το φορά κανείς μαζί με άλλους λίθους.

Διοψίδιος

Ο διοψίδιος – μαύρο αστέρι – κυβερνά τα πόδια, βοηθά στη επίλυση προβλημάτων της παιδικής ηλικίας και στη σχέση μας με το εσωτερικό παιδί μας, καθώς και στην ανάρρωση μετά από κακομεταχείριση. Βελτιώνει τη μνήμη και βοηθά στο καθάρισμα του νου. Βοηθά στην βαθιά πνευματική εργασία καθώς και στην μαντεία.

Πράσινος Διοψίδιος

Βοηθά στη θεραπεία της καρδιάς και όσους έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες στη ζωή τους. Επίσης, στην εργασία με τις προηγούμενες ζωές.

Ζαφείρι

Ελκύει καλούς ανθρώπους στη ζωή, ηρεμεί τα νεύρα. Κατάλληλο για διαλογισμό. Προσφέρει ενόραση. Ο λίθος αυτός συμβολίζει την αγάπη και τη δύναμη. Δίνει χαρά, προστασία και διανοητική υγεία, βοηθά με προβλήματα των ματιών και δυναμώνει την καρδιά.

Ιστορικά, πιστευόταν ότι το ζαφείρι είναι η συνάρτηση του θείου, της αθωότητας και της αλήθειας. Μας συνδέει με το Όλον.

 

Παρα Κελσος

photo orykta.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.