ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

 

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ LifeHub (δήλωση συμμετοχής στο email  lifehub.gr@gmail.com)

Σεμινάριο
Για τις Δυνάμεις της Διανοίας
Ενόραση, Διόραση, Στοχασμό, Διαίσθηση

Στο σεμινάριο θα διδαχθείτε πως να βρίσκετε την ενόραση, την διόραση, τον στοχασμό και την διαίσθηση που είναι απαραίτητες για την καλή υγεία, το καθαρό μυαλό, την ευεξία, την αλληλεγγύη, την ελπίδα και την διάκριση.

Η μέθοδος που θα διδαχθείτε να εφαρμόζετε λέγεται Δύναμη της Διανοίας και τα αποτελέσματά της είναι ευεργετικά για όλους τους ανθρώπους.

Το Σεμινάριο Για τις Δυνάμεις της Διανοίας  θα διεξαχθεί:

Δευτέρα 16/04/2018 και ώρα: 16:30 – 19:30, στο Ξενοδοχείο Parthenon Mακρή 6, Κουκάκι, Αθήνα 117 42

Εισηγήτρια : Βιργινία Φατσή

Είσοδος ελεύθερη

Δηλώστε συμμετοχή στο pavinian@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:
Σεμινάριο: Για τις Δυνάμεις της Διανοίας
Ενόραση, Διόραση, Στοχασμό, Διαίσθηση

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.