ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

 

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ LifeHub (δήλωση συμμετοχής στο email  lifehub.gr@gmail.com)

Σεμινάριο
Για να ανατάξουμε τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας και να αφυπνίσουμε
την Ελληνική μας Διάνοια


Η ταυτότητα του σεμιναρίου :

Σήμερα ο άνθρωπος δέχεται πολλές πιέσεις από παντού, για να ξεχάσει την ανθρωπιά του, την υψηλή πνευματικότητά του, τις ιδέες του και ίσως τις αρχές του.

Σε όλη αυτή την πίεση, ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι να ανατάξει ο άνθρωπος την διάνοιά του, δηλαδή να αποκτήσει ξανά τις διευρυμένες του ικανότητες, την σωστή αντίληψη των πραγμάτων, την ενόραση και τον στοχασμό του και κυρίως να μπορεί να συγκεντρωθεί στον εαυτό του και να πάρει σωστές αποφάσεις.

Οι Έλληνες παλιά, σε πολλές εποχές αξιοποιούσαν την διάνοιά τους για να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν, πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα.

Η πιο γνωστή από αυτές τις εποχές ήταν η κλασσική Ελληνική αρχαιότητα, τότε οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι το υψηλότερο αγαθό είναι η διάνοια τους και σε αυτήν οφείλονται τα δικά τους έργα και η κοινή τους ευημερία.

Σήμερα μπορούμε να προσεγγίσουμε ξανά αυτή την εποχή, όσον αφορά τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας. Μπορούμε να τις ανατάξουμε και να τις αναπτύξουμε ακόμα παραπάνω, γιατί σήμερα ο άνθρωπος είναι επιστήμονας και εχέφρων.

Αναπτύσσοντας την δική μας διάνοια μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς μας, να έχουμε μεγαλύτερη ευημερία, να κερδίσουμε μια καλύτερη υγεία, να αποκτήσουμε την ψυχική μας γαλήνη και να δημιουργήσουμε γύρω μας καλές κοινωνίες.

Όλα αυτά θα ήταν μια ουτοπία, αν δεν υπήρχε σήμερα η Μέθοδος που ονομάζεται Δύναμη της Διανοίας.
Είναι μια Μέθοδος καθαρά Ελληνική, που σκοπό έχει να ανατάξουμε την διάνοιά μας και να την αναπτύξουμε ακόμα παραπάνω.

Η Μέθοδος διδάσκεται στο σεμινάριο, γίνεται μία αναλυτική παρουσίασή της, αναπτύσσονται διεξοδικά τα βήματά της και απαντώνται όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως έχει κάποιος που θέλει να την ακολουθήσει.

Είναι απλή Μέθοδος, δεν απαιτεί πολύωρες ασκήσεις, βασίζεται σε βιβλία και φέρνει χαρά σε όποιον την χρησιμοποιήσει γιατί δρα θεραπευτικά για την ψυχή του.

Ελάτε στο σεμινάριο να εντρυφήσουμε μαζί στην Δύναμη της Διανοίας, να αποκτήσετε την χαρά που φέρνει η Μέθοδος σε όποιον την χρησιμοποιεί, αλλά και στο περιβάλλον του.

Πληροφορίες, Όροι διεξαγωγής, Συμμετοχή:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Το Σεμινάριο «Για να ανατάξουμε τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας και να αφυπνίσουμε την Ελληνική μας Διάνοια»
θα διεξαχθεί:

Τρίτη 08/05/2018 και ώρα: 16:30 – 19:30

Συμμετοχή:

Είσοδος 10€

Ομιλήτρια σεμιναρίων: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Χώρος Διεξαγωγής:
Women for life,
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (στάση μετρό Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα)

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:
Αποστέλλετε ένα email στην διεύθυνση pavinian@gmail.com όπου δηλώνετε ότι θα συμμετάσχετε στο σεμινάριο «Για να ανατάξουμε τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας και να αφυπνίσουμε την Ελληνική μας Διάνοια»

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email: pavinian@gmail.com και το τηλέφωνο: 6972 998891

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.